Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec. Že takrat sem bil bolj "flot", že takrat sem si vse upal, vse dovolil. Tako kot danes, brez zaprek. Nic nisem po ovinkih govoril.
Branko Oblak
28. maj 2010
 NATISNI
Pet sodnikov tudi v Ligi prvakov
Uredništvo (foto: Getty Images)
Pri Evropski nogometni zvezi (UEFA) so se odlocili, da bodo v prihodnji sezoni tudi na tekmah Lige prvakov preizkusili pet namesto treh sodnikov.

Evropska nogometna zveza (UEFA) je v letošnji sezoni na tekmah novoustanovljene lige Europa preizkušala dodatna dva sodnika (skupno 5). "Eksperiment" z dodatnima sodnikoma za obema goloma se je ocitno dobro obnesel in se bo nadaljeval tudi v kvalifikacijah za Euro 2012 ter na samem prvenstvu. Ter tudi v Ligi prvakov. Tako so se namrec odlocili pri UEFA in svojim clanicam dovolili, da dobrodošlo novost, ki naj bi zmanjšala število sodniških napak, uveljavijo tudi v svojih domacih prvenstvih in pokalih.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mehiški temperament in strast sta del življenja v Latinski Ameriki, vendarle pa vcasih slednja poskrbita za nevšecnosti, kot je bilo v primeru mehišk...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje