Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Smešno je, kaj vse mi lahko pove nek Blaževic, ki z Muro ni mogel zmagati niti ene tekme. Prišel je v velikem medijskem pompu, odšel pa zelo tiho. Izgleda, da ljudje po sedemdesetem letu starosti res postanejo bolj otrocji.
Srecko Katanec
26. maj 2010
 NATISNI
Porto odpustil trenerja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Portugalski velikan Porto je po neuspešni sezoni odpustil trenerja Jesualda Ferreiro, ki dvakratne evropske prvake ni uspel popeljati do Lige prvakov.

Jesualdo Ferreira po štirih letih in treh osvojenih naslovih portugalskega prvaka zapušca Porto. 64-letnega strokovnjaka je odnesla letošnja sezona, v kateri je Porto v domacem prvenstvu zasedel šele tretje mesto in posledicno ostal brez nastopa v Ligi prvakov, nic kaj uspešnejši pa ni bil niti v Ligi prvakov, kjer je Porto v osmini finala doživel pravo blamažo proti Arsenalu. Iz tabora dvakratnih evropskih prvakov še niso sporocili, kdo bo na vrocem trenerskem stolcku nasledil Ferreiro.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ena izmed številnih anekdot povezanih z danes žal že pokojnim madžarskim velemojstrom nogometne igre Ferencem Puskasom pravi, da je v zgodnjih letih ...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje