Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Talenta imamo dovolj na vseh podrocjih, zdi pa se mi neumno porivati nogomet, ki je v vseh pogledih naj šport, na stranski tir. Ce nas pac zanimajo nahrbtniki in nabiranje rožic, potem pac ok...
Zlatko Zahovic
25. maj 2010
 NATISNI
Z EA Sports na svetovno prvenstvo!
Uredništvo (foto: EA Sports)

Nogomania.com vam v sodelovanju z Igabibo predstavlja nagradno igro, v kateri lahko zadenete nogometno igro FIFA World Cup 2010 za PS3!

Electronic Arts bo najvecji športni dogodek na svetu pospremil z uradno licencno igro 2010 Fifa World Cup South Africa. Duh svetovnega nogometnega prvenstva bo tako mogoce izkusiti že konec aprila, na konzolah Playstation 3, Xbox 360, PSP in Wii.

EA Sports FIFA World Cup 2010
Igra prinaša vso dramaticnost tekmovanja na najvišjem nivoju, s cimer bo vsakdo lahko obcutil izjemen tekmovalni naboj med najboljšimi reprezentancami sveta. Vkljucenih bo prav vseh 199 držav, ki so nastopale v kvalifikacijah, 10 uradnih južno-afriških stadionov na katerih se bo igralo junija, ter tudi nogometni hrami iz vseh kvalifikacijskih regij. Igralci bodo tako lahko svojo državo popeljali od zacetka predtekmovanja pa vse do samega finala virtualne izvedbe svetovnega prvenstva v nogometu, pri tem pa obcutili kako lahko en sam gol na noge spravi celoten narod. Sijajno in na moc pristno podobo bodo kazale tudi vedno živece tribune z žogobrcarskimi privrženci, med njihovimi navijaškimi pripomocki pa se bodo našli tako konfeti in zastave, kot tudi prirediteljem manj všecni pirotehnicni izdelki. Številne so tudi igralne inovacije, ki med drugim vkljucujejo strategije reprezentanc v kvalifikacijah, tako na domacih tekmah kot tistih v gosteh, situacijske taktike, ter vpliv nadmorske višine na utrujenost igralcev in let žoge.Še preden se bodo torej najvecji mojstri okroglega usnja zares zapodili po zelenicah širom JAR-a, bodo njihovi virtualni dvojniki ob zvoku nepogrešljivih vuvuzel že zabijali gole in dvigovali pokale.  Vrocica svetovnega prvenstva se s simulacijo 2010 Fifa World Cup South Africa preprosto pricenja mesec dni prej.

Ce pravilno odgovorite na spodnje nagradno vprašanje, boste tudi sami postali lastnik igre Fifa World Cup 2010 za igralno konzolo Playstation 3!

NAGRADNO VPRAŠANJE

Kdo so tekmeci slovenske reprezentance na svetovnem prvenstvu?


a) Srbi, Nemci in Ganci
b) Alžirci, Americani in Angleži
c) Argentinci, Grki in Korejci

Odgovore in vaše osebne podatke nam do 30. maja pošljite na info@nogomania.com. Dobitnik igre FIFA World Cup 2010 bo znan v ponedeljek, 1. junija!

Srecno!
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Argentini za dobro placane nogometaše ni najbolj varno, da ob vecernih urah sami hodijo po ulicah vecjih in tudi manjših mest. V tej sicer vse prej...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje