Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
O tem, kako kakovosten je naš program, pa morda prica tudi podatek, da sem si pred kratkim želel Ligo prvakov ogledati pri naših sosedih, a je bil HTV zakodiran.
Srecko Katanec
26. maj 2010
 NATISNI
Bo Blanc podpisal že danes?
Miran Zore (foto: Getty Images)
Francoski mediji porocajo, da je vse pripravljeno za podpis pogodbe med Francosko nogometno zvezo (FFF) in bodocim selektorjem Laurentom Blancom.

Laurent Blanc se je v zadnjih dneh spretno izogibal vprašanjem radovednih francoskih novinarjev, ki želijo izvedeti podrobnosti pogovorov med nekdanjim reprezentantom ter vodstvom Francoske nogometne zveze (FFF). Francoska krovna nogometna organizacija želi Blanca zaposliti kot novega selektorja clanske reprezentance, ki jo bo po koncu letošnjega svetovnega prvenstva zagotovo zapustil razvpiti in ponekod v Franciji tudi osovraženi Raymond Domenech. Da je res nekaj na tem, potrjuje že odhod Blanca iz Bordeauxa, s katerim je v pretekli sezoni osvojil naslov francoskega prvaka. Nasledil ga je legendarni Jean Tigana. Blanc bo, ce le ne bo prišlo do nepricakovanega zasuka, novi selektor Francije. Francoski mediji porocajo, da je v igri dveletna pogodba, ki bo "predsedniku" prinesla okrog 100.000 evrov mesecno. Blancov pomocnik naj bi postal Jean-Louis Gasset, nekdanji nogometaš Montpellierja in eden boljših francoskih trenerjev, medtem ko naj bi direktor reprezentance postal Lyonov Marino Faccioli.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Na ženskem svetovnem prvenstvu na Kitajskem leta 2007 se je zgodil scenarij, ki bi brez dvoma lahko našel svoje mesto v enem od naslednjih filmo...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje