Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 22 januar 2020
Cas velikih zaslužkov je mimo. Vcasih sem kupoval drage ure in jih razdajal v Braziliji. Danes pazim na svoj denar, nisem vec slep. Tudi danes kupim drag telefon, lepe cevlje, toda ne razdajam jih, ampak jih obdržim.
Ailton
26. maj 2010
 NATISNI
Smith podaljšal z Rangersi
Anže Zajic
Walter Smith se je kljub financnim težavam Glasgow Rangersov odlocil ostati v klubu. Trenersko funkcijo bo, potem ko je podaljšal pogodbo, opravljal še eno leto.

Glasgow Rangersi, novi prvaki Škotske, bodo v prihodnosti trenersko palico zaupali svojemu cloveku - Allyju McCoistu, ki je trenutno pomocnik trenerja. Slednji pa z delom še ne bo zacel, kajti tudi v prihodnji sezoni bo na trenerski klopi škotskega velikana sedel izkušeni Walter Smith. 62-letni strateg je skupaj s svojim strokovnim štabom namrec podaljšal pogodbo, ki se mu je sicer iztekla že januarja letos, za eno leto, prihodnja sezona pa bo hkrati tudi njegova zadnja v funkciji trenerja. Walter Smith je trener Glasgow Rangersov od leta 2007, ko je zapustil klop škotske izbrane vrste. V preteklosti je treniral še Everton in bil selektor mlajših reprezentanc Škotske.
 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Liverpool je pred dvema letoma v dramaticnem finalu v Istanbulu po streljanju enajstmetrovk ugnal AC Milan, v taisti sezoni pa so Redsi v domacem prv...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje