Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
26. maj 2010
 NATISNI
Smith podaljšal z Rangersi
Anže Zajic
Walter Smith se je kljub financnim težavam Glasgow Rangersov odlocil ostati v klubu. Trenersko funkcijo bo, potem ko je podaljšal pogodbo, opravljal še eno leto.

Glasgow Rangersi, novi prvaki Škotske, bodo v prihodnosti trenersko palico zaupali svojemu cloveku - Allyju McCoistu, ki je trenutno pomocnik trenerja. Slednji pa z delom še ne bo zacel, kajti tudi v prihodnji sezoni bo na trenerski klopi škotskega velikana sedel izkušeni Walter Smith. 62-letni strateg je skupaj s svojim strokovnim štabom namrec podaljšal pogodbo, ki se mu je sicer iztekla že januarja letos, za eno leto, prihodnja sezona pa bo hkrati tudi njegova zadnja v funkciji trenerja. Walter Smith je trener Glasgow Rangersov od leta 2007, ko je zapustil klop škotske izbrane vrste. V preteklosti je treniral še Everton in bil selektor mlajših reprezentanc Škotske.
 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce se v Angliji znajdete samo z nogometno žogo v rokah in ste nedalec stran od Londona, potem ni dvomov, kam se morate odpraviti - v Hackney Marsh...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje