Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Sem ponosen, miren in prijazen. Takšni smo Slovenci!
Milivoje Novakovic
25. maj 2010
 NATISNI
Zajec ponovno na klopi Dinama
Anže Zajic
Velimir Zajec bo poizkusil še v drugo. 54-letni strateg je danes namrec tudi uradno postal novi trener aktualnega hrvaškega prvaka Dinama.

Zdravko Mamic je v zadnjih dneh intenzivno razmišljal o možnih rešitvah za trenersko klop Dinama, ki jo je pred kratkim zapustil Krunoslav Jurcic. Zlatko Kranjcar, Josip Kuže in še kakšno ime se je našlo na njegovem seznamu želja. Na koncu se je odlocil za preverjeno rešitev - za novega, starega trenerja Dinama je Mamic imenoval preverjenega strokovnjaka Velimirja Zajca, ki je Dinamo pred leti že vodil. "Danes se pocutim sposobnejšega voditi Dinamo kot pred desetimi leti," je dejal Zajec, ki se je z izvršnim podpredsednikom kluba Zdravkom Mamicem dogovarjal vsega minuto in pol. "Vežejo naju zgodovina, prijateljstvo in en konflikt. To ne bo prepreka pri najinem ponovnem sodelovanju. Tako Zajec kot tudi jaz sva tu zaradi Dinama," je dodal Mamic, ki je Zajcu v podpis ponudil dveletno pogodbo. Hrvaški mediji porocajo, da placa novega trenerja Dinama zagotovo presega znesek 20.000 evrov na mesec.
 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Švedski nogometaš Michael Svensson je poskrbel za enega zanimivejših rekordov v angleškem nogometu. Branilec Southamptona je namrec zaradi hude po...

Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje