Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Ta zgodba z Domžalami zame ni poraz. Tudi Mourinho je moral iti iz Chelseaja, pa je odlicen trener.
Robert Pevnik
19. maj 2010
 NATISNI
Hrvati slavili v Celovcu
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Hrvaška reprezentanca je z zadetkom rezervista Mateja Bilica v 86. minuti na prijateljski tekmi v Celovcu ugnala izbrano vrsto Avstrije.

Hrvaška izbrana vrsta je po neuspehu na kvalifikacijah za uvrstitev na svetovno prvenstvo vstopila v novo obdobje. Selektor Slaven Bilic je na prijateljski tekmi proti Avstriji vpoklical celo vrsto novincev, ki so ob pomoci izkušenejših Luke Modrica, Darija Srne, Mladena Petrica in Josipa Šimunica v Celovcu ugnali Avstrijce z 1:0. Edini zadetek je štiri minute pred koncem rednega dela dosegel napadalec španskega Sportinga iz Gijona Mate Bilic, ki je v 60. minuti zamenjal Mladena Petrica. "Igrali smo dobro in si zaslužili zmago. Ponosen sem na svoje fante," je po tekmi povedal Bilic. Hrvati so srecanje odigrali v sledeci zasedbi: Danijel Subašic, Ivan Strinic, Josip Šimunic, Tomislav Dujmovic (Nikola Pokrivac, 78), Gordon Schildenfeld, Darijo Srna, Ognjen Vukojevic, Mario Mandžukic, Luka Modric, Nikica Jelavic (Drago Gabric, 67), Mladen Petric (Mate Bilic, 60).

 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Makedonski nogometaš Georgi Hristov je leta 1997 skupaj z nekdanjim slovenskim reprezentantom Alešem Križanom prestopil v vrste takrat novopecenega a...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje