Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Kadar vodiš s 4:0, ne bi smel nikoli izgubiti z 1:7.
Lawrie McMenemy
19. maj 2010
 NATISNI
Jurcic zapustil klop Dinama
Damjan Tratnik
Hrvaški prvak Dinamo je ostal brez trenerja Krunoslava Jurcica, ki je danes podal odstopno izjavo. Jurcic naj bi klub  zapustil zaradi nesoglasij z Zdravkom Mamicem.

Zagrebški Dinamo bo ponovno iskal novega trenerja. Na Maksimirju to seveda ni nikakršna novost, saj se je v casu mandata Zdravka Mamica na klopi izmenjalo že 12 trenerjev, preseneca pa dejstvo, da Jurcic klub zapušca po dveh zaporednih naslovih hrvaškega prvaka. Navkljub trofejam slog igre ni ugajal izvršnemu podpredsedniku kluba Mamicu, javno pa je trenerja kritiziral tudi izkušeni Robert Kovac, ki naj bi bil po pisanju nekaterih hrvaških medijev celo eden od kandidatov za prevzem trenerskega dela. Odhod Jurcica je poln presenetljivih zasukov, saj ga je upravni odbor klub še pred nekaj dnevi potrdil kot trenerja za novo sezono, danes pa se Jurcic kar sam odlocil podati odstopno izjavo, kateri je vodstvo kluba ugodilo. Poleg Kovaca se je v hrvaških medijih pojavilo še nekaj imen kandidatov, med njimi pa naj bi bili tudi Zlatko Kranjcar, Nikola Jurcevic, Velimir Zajec, Ivo Šušak, Igor Pamic in ljubljenec navijacev Josip Kuže.
 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Liverpool je pred dvema letoma v dramaticnem finalu v Istanbulu po streljanju enajstmetrovk ugnal AC Milan, v taisti sezoni pa so Redsi v domacem prv...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje