Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Na zacetku sem celo mislil, da mi gre dobro, veliko sem eksperimentiral, rezal, dodajal, vse skupaj potem hotel skuhati, pa se je koncalo tako, da je skoraj zgorelo ne le naše stanovanje, ampak je skoraj razneslo blok. Od takrat ne grem vec za štedilnik.
Sebastjan Cimerotic
19. maj 2010
 NATISNI
Jurcic zapustil klop Dinama
Damjan Tratnik
Hrvaški prvak Dinamo je ostal brez trenerja Krunoslava Jurcica, ki je danes podal odstopno izjavo. Jurcic naj bi klub  zapustil zaradi nesoglasij z Zdravkom Mamicem.

Zagrebški Dinamo bo ponovno iskal novega trenerja. Na Maksimirju to seveda ni nikakršna novost, saj se je v casu mandata Zdravka Mamica na klopi izmenjalo že 12 trenerjev, preseneca pa dejstvo, da Jurcic klub zapušca po dveh zaporednih naslovih hrvaškega prvaka. Navkljub trofejam slog igre ni ugajal izvršnemu podpredsedniku kluba Mamicu, javno pa je trenerja kritiziral tudi izkušeni Robert Kovac, ki naj bi bil po pisanju nekaterih hrvaških medijev celo eden od kandidatov za prevzem trenerskega dela. Odhod Jurcica je poln presenetljivih zasukov, saj ga je upravni odbor klub še pred nekaj dnevi potrdil kot trenerja za novo sezono, danes pa se Jurcic kar sam odlocil podati odstopno izjavo, kateri je vodstvo kluba ugodilo. Poleg Kovaca se je v hrvaških medijih pojavilo še nekaj imen kandidatov, med njimi pa naj bi bili tudi Zlatko Kranjcar, Nikola Jurcevic, Velimir Zajec, Ivo Šušak, Igor Pamic in ljubljenec navijacev Josip Kuže.
 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bi radi obogateli, pa nimate smisla za posel? Nic hudega! Še vedno vam preostane to, da se dokopljete do zgodovinskega kosa "opreme" nekdanjih nogome...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje