Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 1 oktober 2020
Ko je Gascoigne preigraval, je to zgledalo tako kot da bi šel po rokah cez minsko polja. Nekaj podobnega kot prerivanje po supermarketu.
Bobby Robson
8. maj 2010
 NATISNI
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
Miran Zore (foto: Getty Images)
Slovenski napadalec Danijel Marceta, na katerega pri Falkirku že dalj casa ne racunajo, je doživel izpad svojega kluba iz škotske Premier League.

Slovenci smo imeli v letošnji sezoni svojega predstavnika v škotski Premier League. Naše barve je zastopal gorenjski napadalec Danijel Marceta, nekdanji nogometaš kranjskega Triglava. Marceta je namrec kot posojen igral za majhni Falkirk, ki pa med elito ni zdržal - kot zadnjeuvršceni klub lige je izpadel v drugo škotsko ligo. Posojeni nogometaš beograjskega Partizana (Srbi se po naših informacijah še niso odlocili kaj storiti z Marceto) v letošnji sezoni ni pretirano veliko igral, nastopil je na le 15 tekmah, odigral skupno 750 minut in se enkrat vpisal med strelce. V Falkirku ne bo ostal, kljub temu pa ni povsem nemogoce, da bo Marceta ostal na Škotskem - zanj so se že pred casom zanimali nekateri klubi. V igri je menda tudi Slovenija, predvsem Maribor, ki je, mimogrede, preko svojega športnega direktorja Zlatka Zahovica in trenerja Darka Milanica (oba sta nekoc igrala za crno-bele iz Beograda) v zelo dobrih odnosih s Partizanom.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Angliji je nogometna vstopnica nadvse dragocen kos papirja, katerega pa se ne da pridobiti kar tako. Najdlje so v skrajnosti šli pri londonskemu Fu...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje