Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ce bi moral uporabiti samo eno besedo okrog vzdušja bi rekel: res je noro.
Ivo Milovanovic
8. maj 2010
 NATISNI
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
Miran Zore (foto: Getty Images)
Slovenski napadalec Danijel Marceta, na katerega pri Falkirku že dalj casa ne racunajo, je doživel izpad svojega kluba iz škotske Premier League.

Slovenci smo imeli v letošnji sezoni svojega predstavnika v škotski Premier League. Naše barve je zastopal gorenjski napadalec Danijel Marceta, nekdanji nogometaš kranjskega Triglava. Marceta je namrec kot posojen igral za majhni Falkirk, ki pa med elito ni zdržal - kot zadnjeuvršceni klub lige je izpadel v drugo škotsko ligo. Posojeni nogometaš beograjskega Partizana (Srbi se po naših informacijah še niso odlocili kaj storiti z Marceto) v letošnji sezoni ni pretirano veliko igral, nastopil je na le 15 tekmah, odigral skupno 750 minut in se enkrat vpisal med strelce. V Falkirku ne bo ostal, kljub temu pa ni povsem nemogoce, da bo Marceta ostal na Škotskem - zanj so se že pred casom zanimali nekateri klubi. V igri je menda tudi Slovenija, predvsem Maribor, ki je, mimogrede, preko svojega športnega direktorja Zlatka Zahovica in trenerja Darka Milanica (oba sta nekoc igrala za crno-bele iz Beograda) v zelo dobrih odnosih s Partizanom.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Strelci so v sezoni 2006/07 v Franciji povsem razocarali, saj je prvi golgeter prvenstva Portugalec Pedro Pauleta skupaj zabil vsega 15 golov. Pau...

Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje