Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Ko grem v Split, sem tam car. Vsi hocejo z mano govoriti, kako je bilo vcasih, ceprav se meni to ne ljubi vec. V Nemciji me zdaj ne poznajo vec toliko, saj sem plešast, prej sem imel dolge lase. Ce kakšni Nemci sem pridejo, pa vcasih - predvsem v gostilni na Brinju - kar ne morejo verjeti, da jem zraven njih. A morajo biti moj letnik ali pa malo mlajši.
Brane Oblak
8. maj 2010
 NATISNI
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
Miran Zore (foto: Getty Images)
Slovenski napadalec Danijel Marceta, na katerega pri Falkirku že dalj casa ne racunajo, je doživel izpad svojega kluba iz škotske Premier League.

Slovenci smo imeli v letošnji sezoni svojega predstavnika v škotski Premier League. Naše barve je zastopal gorenjski napadalec Danijel Marceta, nekdanji nogometaš kranjskega Triglava. Marceta je namrec kot posojen igral za majhni Falkirk, ki pa med elito ni zdržal - kot zadnjeuvršceni klub lige je izpadel v drugo škotsko ligo. Posojeni nogometaš beograjskega Partizana (Srbi se po naših informacijah še niso odlocili kaj storiti z Marceto) v letošnji sezoni ni pretirano veliko igral, nastopil je na le 15 tekmah, odigral skupno 750 minut in se enkrat vpisal med strelce. V Falkirku ne bo ostal, kljub temu pa ni povsem nemogoce, da bo Marceta ostal na Škotskem - zanj so se že pred casom zanimali nekateri klubi. V igri je menda tudi Slovenija, predvsem Maribor, ki je, mimogrede, preko svojega športnega direktorja Zlatka Zahovica in trenerja Darka Milanica (oba sta nekoc igrala za crno-bele iz Beograda) v zelo dobrih odnosih s Partizanom.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trener cilskega nižjeligaša Iberie Wenceslao Aguilera Pederos je prejel doživljenjsko prepoved opravljanja svoje funkcije po dogodku iz leta 1993, ko...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje