Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 22 januar 2020
Potrebno se je navaditi na to, kar pa ni lahko. Ampak bolje, da imajo Slavena Bilica ljudje za jebaca, kot pa za pedra. Meni so govorili marsikaj, a sem se navadil.
Miroslav Blaževic
6. maj 2010
 NATISNI
To pa je remi - 6:6!
Anže Zajic
Dvanajst golov in delitev tock. Gostje so vodili že s 6:2, toda gostitelji so si v 93. minuti vendarle priigrali tocko - vse to se je dogajalo na tekmi škotskega prvenstva.

Na Škotskem so bili v sredo prica tekmi, ki je postregla z najvecjim številom golov v vsej zgodovini prvoligaškega nogometa. Gledalci na obracunu med Motherwellom in Hibernianom so videli kar 12 zadetkov, da je bilo vse skupaj še bolj dramaticno, pa sta se ekipi razšli z remijem - bilo je 6:6! Ob tem vsekakor ni zanemarljivo, da so gostje vodili že s 6:2, nato prejeli tri zadetke, ubranili enajstmetrovko domaci ekipi, v 93. minuti pa nato vendarle klonili še šestic za neverjetno delitev tock. "Sem zelo pozitivna oseba in poskušam v vsem videti le vse najboljše, toda po takšni tekmi so moji obcutki zares mešani - pocutim se, kot da bi izgubili," razocaranja pricakovano ni mogel skriti trener Hiberniana John Hughes, ki se verjetno še dolgo ne bo sprijaznil z dejstvom, da so njegovi varovanci zapravili kar štiri gole prednosti. "Še nikoli nisem sodeloval v takšni tekmi in ce sem povsem iskren, tudi nikoli vec nocem. Potem ko smo vodili s 4:1 in 6:2, bi preprosto moralo dokoncati zaceto delo in zapecatiti zmago. Toda ni nam uspelo in bili smo kaznovani," je še dodal Hughes, njegov kolega Craig Brown pa je bil pricakovano precej boljše volje: "Ponosen sem na svoje nogometaše, saj so pokazali neverjetno voljo in se niso predali niti tedaj, ko so izgubljali kar z 2:6. Lepo je vedeti, da imaš v ekipi takšne borce." Za Hibernian je zapravljena zmaga še toliko bolj boleca, ker je Motherwell na lestvici zadržal cetrto mesto in tocko prednosti pred tokratnim nasprotnikom, s katerim se bori za še zadnjo vozovnico za v ligo Europa.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Si predstavljate, kakšen šok bi doživeli navijaci Domžal, ce bi njihov klub zgolj sezono po osvojitvi naslova prvaka izpadel iz elitnega razreda tekm...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje