Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 21 september 2021
Cas velikih zaslužkov je mimo. Vcasih sem kupoval drage ure in jih razdajal v Braziliji. Danes pazim na svoj denar, nisem vec slep. Tudi danes kupim drag telefon, lepe cevlje, toda ne razdajam jih, ampak jih obdržim.
Ailton
24. april 2010
 NATISNI
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Anže Zajic (foto: Getty Images )

Srecko Katanec in Slaviša Stojanovic sta dobila nasprotnike na azijskem nogometnem pokalu 2011 v Katarju. Slovenski trenerski dvojec v zahtevni skupini C.

V Dohi so izžrebali skupine naslednjega, že petnajstega prvenstva Azije, ki bo na sporedu naslednje leto in na katerem bomo imeli - po vsej verjetnosti - svoja predstavnika tudi Slovenci. Srecko Katanec in Slaviša Stojanovic namrec s skupnimi mocmi vodita reprezentanco Združenih arabskih emiratov, vendar ju na turnirju v Katarju ne caka nic kaj lahka naloga. Njuna ceta se bo namrec v skupini D pomerila z aktualnim prvakom Irakom, vedno nevarnim Iranom in Severno Korejo, ki je svojo moc dokazala že s tem, da se je prebila na letošnje svetovno prvenstvo v Južni Koreji. "V nadaljevanje se bo prebil tisti, ki se bo bolje pripravil, zato se moramo lotiti dela. Preprican sem, da nam bo uspelo. Ko bo cas za to, bomo odšli na priprave v Avstriji in Nemcijo, prav tako bomo verjetno igrali tudi na zalivskem pokalu in azijskih igrah. Casa imamo dovolj, prav tako povsem zaupamo našemu selektorju," pravi generalni sekretar zveze ZAE Yousuf Abdullah.

- Azijski pokal 2011:

Žreb skupin

SKUPINA A
Katar
Kuvajt
Kitajska
Uzbekistan

SKUPINA B
Savdska Arabija
Sirija
Jordanija
Japonska

SKUPINA C
Južna Koreja
Indija
Bahrajin
Avstralija

SKUPINA D
Irak
Severna Koreja
Združeni arabski emirati
Iran

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pok petarde na kvalifikacijskem srecanju za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 1978 med Haitijem in Kubo v Port-au-Princu na Haitiju je poskrbel za...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje