Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Najbolj nora stvar, ki sem jo storil v življenju? Nekoc smo se peljali mimo nekega pašnika. Odprl sem vrata avtomobila in vanj zbasal ovco.
John Hartson
21. januar 2010
 NATISNI
Potrjeno: Ilic v Partizan
Zoran Milicev
Ker je Adem Ljajic poskrbel, da se je v Partizanovo blagajno nateklo nekaj milijonov evrov, se bo Saša Ilic zdaj lahko vrnil k crno-belim iz Beograda.

Cakanja je konec. Saša Ilic se vraca v vrste beograjskega Partizana. Izkušeni vezist je namrec uspešno koncal pogajanja s predstavniki aktualnega prvaka Srbije. Že danes oziroma najpozneje jutri pa bo izkušeni vezist podpisal pogodbo, ki ga bo na klub iz srbske prestolnice zavezala za naslednji dve leti in pol. Ilic, ki je nazadnje igral za avstrijski Salzburg, mora opraviti le še zdravniške preglede, nato pa se bo svojim novim soigralcem pridružil v Turciji, kjer se pripravljajo na nadaljevanje sezone. Tam bo tudi Ilicev neposredni konkurent za mesto v ekipi Almani Moreira. Odlicni vezist je bil v zadnjem casu pogosto omenjen kot eden tistih, ki bodo v januarju zapustili klub, vendar ustrezne ponudbe pri Partizanu zanj še niso dobili. Ce je ne bodo, bo Moreira seveda ostal v Beogradu.
 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vas zanima, zakaj je Karren Brady eden of fenomenov angleškega in tudi svetovnega nogometa? Zato, ker je že kot 23-letna punca postala generalna dire...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje