Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ne vidim rešitve. Razen, ce bi od nekje prišel dedek Mraz.
Dane Jošt
21. januar 2010
 NATISNI
Potrjeno: Ilic v Partizan
Zoran Milicev
Ker je Adem Ljajic poskrbel, da se je v Partizanovo blagajno nateklo nekaj milijonov evrov, se bo Saša Ilic zdaj lahko vrnil k crno-belim iz Beograda.

Cakanja je konec. Saša Ilic se vraca v vrste beograjskega Partizana. Izkušeni vezist je namrec uspešno koncal pogajanja s predstavniki aktualnega prvaka Srbije. Že danes oziroma najpozneje jutri pa bo izkušeni vezist podpisal pogodbo, ki ga bo na klub iz srbske prestolnice zavezala za naslednji dve leti in pol. Ilic, ki je nazadnje igral za avstrijski Salzburg, mora opraviti le še zdravniške preglede, nato pa se bo svojim novim soigralcem pridružil v Turciji, kjer se pripravljajo na nadaljevanje sezone. Tam bo tudi Ilicev neposredni konkurent za mesto v ekipi Almani Moreira. Odlicni vezist je bil v zadnjem casu pogosto omenjen kot eden tistih, ki bodo v januarju zapustili klub, vendar ustrezne ponudbe pri Partizanu zanj še niso dobili. Ce je ne bodo, bo Moreira seveda ostal v Beogradu.
 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spartak iz Moskve je eden tistih klubov, ki se lahko pohvali z najbolj nenavadnim vzdevkom. Medtem ko navijaci svoje ljubljence med tekmami pozd...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje