Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Žoga je okrogla, pa še ženskega spola.
Primož Gliha
14. januar 2010
 NATISNI
Sionko nazaj k Sparti
Marko Bukovnik (foto: Getty Images)
Obcasni ceški reprezentant Libor Sionko se po šestih letih potepanja po tujini, igral je tudi na Škotskem za Glasgow Rangers, vraca v domovino k praški Sparti.

Praška Sparta, ki trenutno zaseda drugo mesto na lestvici prve ceške lige, a ob enakem tockovnem izkupicku kot vodilne Teplice, se je okrepila na sredini igrišca. Danes je pogodbo z moštvom iz ceške prestolnice podpisal ceški veteran Libor Sionko. 32-letnik je s klubom, za katerega je med leti 1999 in 2004 že odigral 95 tekem in dosegel 25 golov, podpisal pogodbo do leta 2012. Sionko je leta 2004 zapustil domovino in se odpravil v sosednjo Avstrijo, kjer je  nosil dres Austrie in Graza, nato pa se je preselil na Škotsko v vrste velikana Rangersa, za katerega je dosegel tudi tri zadetke. Nazadnje je igral na Danskem za FC Copenhagen, s katerim je imel podpisano pogodbo do leta 2011, a jo je predcasno prekinil. Za ceško izbrano vrsto je Sionko odigral 39 tekem in dosegel 8 zadetkov.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vas zanima, zakaj je Karren Brady eden of fenomenov angleškega in tudi svetovnega nogometa? Zato, ker je že kot 23-letna punca postala generalna dire...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje