Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
4. januar 2010
 NATISNI
Grk se bo dokazoval na Cipru
Anže Zajic

Grški reprezentant Evangelos Mantzios, nekdanji clan Eintrachta iz Frankfurta, je presenetil tamkajšnjo javnost s prestopom v vrste Anorthosisa.

Ceprav sodi med najboljše napadalce v Grciji, je dres Panathinaikosa nazadnje oblekel maja letos. Vmes je odigral vseh 90 minut na tekmi dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2010 proti Ukrajini, zdaj pa se bo poskušal kar najbolje dokazati na Cipru - Evangelos Mantzios je s selitvijo k Anorthosisu poskrbel za enega najbolj nepricakovanih prestopov na jugu Evrope. 26-letnik bo do konca sezone za ciprski klub igral kot posojen, nato pa upa, da se mu bo uspelo prebiti nazaj v eno od petih najboljših evropski lig, kjer se je že dokazoval. Leta 2008 je bil posojen Eintrachtu iz Frankfurta, a se je na šestih tekmah le enkrat vpisal med strelce. "Imel sem tudi druge ponudbe, toda vsi smo se strinjali, da je Anorthosis zame trenutno najboljša izbira," pravi Mantzios, ki se je prikljucil rojakom Traianosu Dellasu, Nicosu Katsavakisu in Ioannisu Skopelitisu. "Vesel sem, da sem postal clan tako velikega kluba. Rad bi predvsem redno igral in verjamem, da bomo s skupnimi mocmi osvojili tako prvenstvo kot pokal," je še dodal nogometaš, ki bo v napadu Anorthosisa zamenjal Lukasza Sosina, novega clana grškega kluba Kavala.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje