Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Luis Figo mi je rekel naj ubranim dve enajstmetrovki. Ubranil sem tri in mu na koncu povedal, da sem dve ubranil zanj, eno pa zase.
Ricardo
4. januar 2010
 NATISNI
Ntame v drugi francoski ligi
Anže Zajic (foto: SPS)
Theophile Junior N'Tame, ki je nazadnje igral za Interblock, bo kariero nadaljeval v drugi francoski ligi. Podpisal je pogodbo s klubom Stade Brestois 29.

Kamerunski nogometaš Theophile Junior N'Tame je eden tistih, ki so pred casom predcasno prekinili pogodbo z ljubljanskim Interblockom, zdaj pa si je 24-letnik že poiskal novega delodajalca. Branilec, ki je za Interblock odigral 38 tekem in se enkrat vpisal tudi med strelce, bo po novem žogo brcal v Franciji, natancneje v tamkajšnji drugi ligi, v kateri bo branil barve kluba Stade Brestois 29. Slednji se resno bori za napredovanje v Ligue 1, saj trenutno zaseda drugo mesto na lestvici, African, ki si je pred prihodom v Slovenijo kruh služil tudi v Belgiji,  pa je pogodbo za 18 mesecev podpisal po tem, ko je uspešno prestal preizkušnjo in nato brez težav opravil tudi zdravniški pregled.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Stave so sestavni del nogometa. Nekateri z njimi služijo mastne denarce, spet drugi so najbolj srecni, ko dobijo stavo, ki so jo sklenili s prijat...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje