Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Ne smemo igrati bunker. Nikakor. Težko je braniti 0:0.
Rudi Zavrl
25. junij 2009
 NATISNI
Iz Lecceja v Dinamo
Anže Zajic
Obcasni grški reprezentant Dimitrios Papadopoulos bo kariero nadaljeval na Hrvaškem. Dosedanji clan Lecceja bo podpisal triletno pogodbo z Dinamom.

V dresu hrvaškega prvaka Dinama bo v naslednji sezoni igral tudi Dimitrios Papadopoulos, nogometaš iz Grcije, ki se v Zagreb seli iz Italije. Tam je bil doslej clan Lecceja, s katerim pa mu je pogodba potekla. 27-letni v Uzbekistanu rojeni nogometaš je v sredo že pripotoval v prestolnico Hrvaške, v petek pa naj bi tam tudi podpisal triletno pogodbo. Ceprav se Papadopoulos v Serie A ni kdo ve kako izkazal, saj se je med strelce vpisal le enkrat, pri Dinamu verjamejo, da bo predstavljal veliko okrepitev za njihovo moštvo. Tudi zaradi tega, ker mu je šlo pred tem vec kot odlicno od nog pri Panathinaikosu. Za slednjega je v petih letih zabil 58 golov, pred tem pa je bil tudi clan Akratitosa in angleškega kluba Burnley. Izkušenj z igranjem v tujini ima torej vec kot dovolj, zdaj ga caka še dokazovanje pred zahtevnim obcinstvom na štadionu Maksimir, kjer bodo od njega brez dvoma pricakovali ogromno. Tudi zaradi tega, ker bodo modri tudi v naslednji sezoni naskakovali uvrstitev v elitno Ligo prvakov.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je malo znani angleški nogometaš Matthew Harrold nekega vecera zapušcal center za trening igralcev Southend Uniteda, sta ga pred vhodom na pivo...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje