Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
V zacetku sem treniral judo, potem pa enkrat ali dvakrat ni bilo trenerja na trening in smo cakali pred šolo v Štepanjskem naselju, kar nekaj nas je bilo, potem pa je prišel trener Franjo Franceškin in dejal: "Pojdite vi fantje raje v nogomet, tule ni prave resnosti." Tako nekako nas je usmeril v nogomet, da smo priceli trenirati.
Slaviša Stojanovic
2. januar 2009
 NATISNI
Iz Dinama v Boco Juniors
Miran Zore

Vrste Dinama je zapustil argentinski vezist Guillermo Suarez, ki se v zadnjih mesecih v Zagrebu ni naigral. 23-letnik se seli v slovito Boco Juniors.

Guillermo Suarez je pred pricetkom letošnje sezone predstavljal pomembno okrepitev za zagrebški Dinamo. 23-letni Argentinec pa na Hrvaškem ni navdušil, za Dinamo namrec ni redno igral. Ker si z njim niso kdo ve kako opomogli, so se mu Zagrebcani odrekli. Nekdanji nogometaš Deportiva Armenio, Rivadavie in argentinskega prvoligaša Tigre, iz katerega je tudi prestopil v Dinamo, se vraca v svojo domovino. Zanimiva pa je njegova destinacija, ki je, verjeli ali ne, kar slovita Boca Juniors.

 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Enajstmetrovka je darilo, ki ga nihce ne bi zavrnil. Enajstmetrovke so tudi loterija, ki znajo nekoga spraviti v nebesa veselja, spet drugega, seveda...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje