Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ce bi moral uporabiti samo eno besedo okrog vzdušja bi rekel: res je noro.
Ivo Milovanovic
23. december 2008
 NATISNI
Heerenveen našel novega Alvesa
Damjan Tratnik

Nizozemski Heerenveen se je okrepil s prvim strelcem švedskega prvenstva Patrikom Ingelstenom, ki je imel na mizi tudi številne ponudbe iz Anglije.

Švedski napadalec Patrik Ingelsten je bil po odlicni sezoni v domacem prvenstvu, kjer je s Kalmarjem osvojil naslov državnega prvaka, sam pa osvojil še prvo mesto na lestvici strelcev, predmet zanimanja številnih uglednih evropskih ekip. Zanj so se zagreli tudi otoški prvoligaši, navkljub mamljivim ponudbam pa se je 26-letni napadalec odlocil, da bo svojo kariero nadaljeval na Nizozemskem pri Heerenveenu. Slednji že vse od odhoda Brazilca Afonsa Alvesa išce primerno zamenjavo v konici napada, za le-to pa so porocanju nizozemskih medijev segli globoko v žep in Kalmarju odšteli vec kot pet milijonov evrov odškodnine. "Vrednosti prestopa ne bomo razkrili, a lahko vam zatrdim, da smo s poslom vsi zelo zadovoljni. Žal nam je, ker izgubljamo tako dobrega igralca, a dandanes je na Švedskem takšnega nogometaša nemogoce zadržati," je povedal predsednik Kalmarja Johnny Pettersson.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Reprezentanca Trinidada in Tobaga je najmanjša udeleženka svetovnega prvenstva v zgodovini nogometa. Ta otoška država v južnem Karibskem morju s k...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje