Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 17 julij 2019
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
28. avgust 2008
 NATISNI
Uradno: Rivaldo v Uzbekistan
Miran Zore

Iz grškega prvoligaša AEK-a so sporocili, da so prekinili sodelovanje z brazilskim vezistom Rivaldom, ki se tako ocitno res seli v Uzbekistan.

Brazilec Rivaldo je uresnicil svojo napoved in zapustil grškega prvoligaša AEK. Novico so pri AEK-u potrdili danes, prek svojega predstavnika za odnose z javnostjo pa sporocili: "AEK in Rivaldo sta se dogovorila za prekinitev sodelovanja, potem ko so bile do kluba poravnane financne obveznosti. AEK se Rivaldu zahvaljuje za njegov prispevek v minuli sezoni in mu ob tem želi veliko srece v nadaljevanju kariere." Rivaldo se torej seli v Uzbekistan, natancneje v klub, ki sliši na ime Bunyodkor. Ponudba Uzbekistancev, tako je vsaj dejal v izjavi za enega od grških medijev, je preprosto takšna, da jo je nemogoce zavrniti. To verjetno pomeni, da bo 36-letni Rivaldo, ki je v svoji karieri med drugim igral za Palmeiras, Deportivo, AC Milan, Barcelono, Cruzeiro in Olympiakos, z brazilsko izbrano vrsto pa leta 2002 postal svetovni prvak, na pozno jesen svoje kariere v svoj žep pobasal nekaj milijonov ameriških dolarjev, nato pa sklenil svojo bogato športno pot.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dvanajst golov na trinajstih reprezentancnih tekmah je vsekakor dosežek, ki se ga ne bi sramoval prav nihce. Nekateri napadalci nikoli ne dosežejo dv...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje