Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ne bom organiziral poslovilne tekme. Tiho sem prišel in tiho želim tudi oditi.
Dado Pršo
21. avgust 2008
 NATISNI
Sno iz Celtica v Ajax
Damjan Tratnik (foto: Ajax.nl)

Clan mlade nizozemske reprezentance Evander Sno se je iz škotskega Celtica preselil v Ajax iz Amsterdama, s katerim je podpisal triletno pogodbo.

Ajax iz Amsterdama je pred letošnjo sezono temeljito prenovil moštvo, kot zadnji pa se je k štirikratnim evropskim prvakom preselil 21-letni Nizozemec Evander Sno, ki se po enoletni avanturi pri škotskemu Celticu vraca v domovino. Sno je v zadnjih tednih nastopal na olimpijskih igrah, kjer je bil standarden clan nizozemske izbrane vrste, po cetrtfinalnem porazu in izpadu proti Argentini pa se je že vrnil domov in podpisal triletno pogodbo z Ajaxom. Višina odškodnine ni znana, Sno pa je izrazil veliko veselje ob vrnitvi v klub pri katerem je naredil prve nogometne korake. "Tukaj sem igral že v mladinskih kategorijah, tako da ta klub poznam zelo dobro. Preprican sem, da so pred menoj tri cudovita leta," je povedal Sno, ki se sicer najbolje znajde na krilu oziroma na mestu za obema napadalcema. Pri Celticu se ni najbolj izkazal, saj je na 21 tekmah dosegel le en zadetek. Ajax, katerega bo v letošnji sezoni vodil nekdanji nizozemski selektor Marco Van Basten, je za nove okrepitve letos namenil rekordnih 30,25 milijona evrov. Najdražji prišlek je mladi srbski up Miralem Sujemani, ki se je v Amsterdam preselil iz Heerenveena, k najvecjemu nizozemskemu klubu pa so se poleti preselili tudi novopeceni Hrvat Dario Cvitanic, Snojev soigralev v nizozemski reprezentanci do 21 let Ismael Aissati ter dolgoletni branilec Barcelone Oleguer Presas.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje