Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Korejci tecejo kot nori. In glede na to, da vsi izgledajo isto, bi se lahko ob polcasu brez težav zamenjali in nihce ne bi opazil.
Luis Aragones
11. julij 2008
 NATISNI
Guarin novi nogometaš Porta
Jure Bohoric

Porto je v svoje vrste pripeljal še deveto okrepitev v poletnem prestopnem roku, potem ko je podpisal pogodbo s kolumbijskim vezistom Freddyjem Guarinom.

Potem ko se je Paulo Machado preselil iz Porta k Saint Etiennu, je v nasprotni smeri odšel Freddy Guarin, 22-letni obrambni vezist iz Kolumbije. Nadarjeni nogometaš, ki je doslej za svojo reprezentanco odigral enajst tekem, je s portugalskim velikanom podpisal štiriletno pogodbo, višina placane odškodnine pa ni znana. Guarin je sicer nekdanji nogometaš Envigada, ki je pred prihodom v Evropo igral tudi za Boco Juniors iz Buenos Airesa. "Porto je najvecji klub na Portugalskem. Ima odlicno moštvo in je navajen redno zmagovati v portugalskem prvenstvu. Obljubim, da bom dal vse, kar je v mojih moceh, za svoj novi klub," je po prihodu na štadion Dragao povedal nadarjeni mladenic, ki mu številni napovedujejo odlicno kariero na Stari celini. Guarin je sicer že deveta okrepitev Porta v poletnem prestopnem roku, v katerem so v klub prišli tudi Cristian Rodriguez (PSG), Mariano Gonzalez (Palermo), Tomas Costa (Rosario Central), Nelson Benitez (Lanus), Rolando (Belenenses), Diogo Viana (Sporting Lizbona), Wason Renteria (Strasbourg) in Cristian Sapunaru (Rapid Bukarešta).

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Argentinci so morda za zmago na pomembni nogometni tekmi placali najvišjo ceno v zgodovini nogometa. Leta 1978 je Argentina za uvrstitev v drugi krog...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje