Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Takoj lahko naštejem pet kandidatov za prvaka. Mislim, da imajo najvec možnosti Anglija, Italija, Portugalska, Argentina, Nizozemska in Francija.
Branko Oblak
10. julij 2008
 NATISNI
Gavrancic soigralec Ceha
Damjan Tratnik

Nekdanji srbski reprezentancni branilec Goran Gavrancic po sedmih letih zapušca kijevski Dinamo, svojo kariero pa bo nadaljeval v bližnji Rusiji.

29-letni branilec Goran Gavrancic je pred leti veljal za enega najboljših srbskih "štoperjev", v zadnjih letih pa je njegova kariera zašla v slepo ulico, zaradi cesar je tudi izgubil mesto v srbski reprezentanci. Na višku svoje kariere pri kijevskem Dinamu so se za Beograjcana zanimalo celi klubi kot je AC Milan, vendar pa do prestopa v eno izmed najmocnejših evropskih lig nikoli ni prišlo. Gavrancic je zadnjih šest mesecev preživel na posoji pri grškemu PAOK iz Soluna, po izteku tega obdobja pa se je vrnil v Kijev in danes podpisal pogodbo z Khimkijem, pri katerem nastopa tudi nekdanji slovenski reprezentant Nastja Ceh. Khimki trenutno v ruskem prvenstvu zaseda zadnje mesto z zgolj osmimi tockami iz 12 nastopov.

 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vse bolj drži teza, da lahko Slovenec prakticno ob vsakem obisku tujine sreca nekdanjega rojaka in nekoc skupne države Jugoslavije. Zaradi takšnih al...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje