Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Ce bi zdaj dejal, da bi sprejel delo selektorja, bi mi zameril cel Maribor. Ce bi dejal, da bom zavrnil selektorski stolcek, bi me postrani gledalo 95 odstotkov Slovenije.
Marijan Pušnik
8. julij 2008
 NATISNI
Ibricic nova okrepitev Hajduka
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)

Splitski Hajduk še naprej krepi svoje vrste. Kot zadnji se je na Poljud preselil nekdanji igralec Zagreba in reprezentant BiH Senijad Ibricic.

Splitski Hajduk s svojimi potezami v poletnem prestopnem roku jasno nakazuje, da želi v prihodnji sezoni napasti vrh lestvice hrvaškega prvenstva. Po nekdanjih "Dinamovcih" Marijanu Buljatu in Dariu Jertecu se je na Poljud preselil tudi obetavni Senijad Ibricic, ki je z "bilimi" podpisal štiriletno pogodbo. 22-letni ofenzivni igralec sredine igrišca je bil v zadnjih letih eden najboljših igralcev hrvaškega prvenstva, od leta 2004 pa je v majici Zagreba zbral 83 nastopov in zabil 18 zadetkov. Ibricic, ki bo pri Hajduku nosil majico s številko 10, je tudi standarden clan izbrane vrste Bosne in Hercegovine, za katero je zbral sedem nastopov. Pripravam kluba se je po uspešni operaciji pridružil tudi izkušeni branilec Igor Tudor, Hajduk pa bo svojo naslednjo prijateljsko tekmo odigral proti italijanskemu Napoliju.


Trener Hajduka Goran Vucevic bo imel v novi sezoni na razpolago mocno moštvo.

 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Umit Davala je eden tistih nogometašev, ki se lahko pohvali s tem, da je v svoji karieri igral tako za AC Milan kot tudi Inter. Nekdanji reprezentant...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje