Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Italijan Fabio Grosso je podpisal za Inter. No, seveda ne za tistega iz Zaprešica...
Željko Vela
28. maj 2008
 NATISNI
Šahtjor pripeljal Bolivijca
Jure Bohoric
Šahtjor je v svoje vrste zvabil še enega nadarjenega nogometaša, ki je doslej igral v Braziliji - tokrat je njegove vrste okrepil mladi Bolivijec Marcelo Martins.

Marcelo Martins je naslednji nogometaš iz Južne Amerike, ki bo kariero nadaljeval v Evropi, natancneje Ukrajini. Nadarjeni 20-letni napadalec je bil doslej clan Cruzeira, na Staro celino pa se seli kot trenutno najboljši strelec elitnega pokala Libertadores, v katerem je mreže nasprotnih klubov zatresel že osemkrat. Sedaj bo kariero nadaljeval pri Šahtjorju, s katerim je podpisal petletno pogodbo, slednji pa je Brazilcem placal kar 9 milijonov evrov. "Marcelo sprva ni bil navdušen, saj je upal, da bo dobil priložnost v bolj blešceci evropski ligi, toda dnevi, ki jih je preživel v Donjecku, so ga prepricali, da ima Šahtjor dobro infrastrukturo in da bo lahko tam dobro živel," so zapisali na uradni spletni strani Cruzeira. Martins je kariero zacel pri Oriente Petroleru, leta 2004 pa odšel v Brazilijo k Vitorii. Slednji je v prejšnji sezoni z 21 goli pomagal v drugo ligo, nato pa prestopil h Cruzeiru. Njegov oce je Bolivijec, mati Brazilka, v mlajših kategorijah pa je zastopal barve brazilskih reprezentanc. Toda pred kratkim si je premislil in se odlocil za Bolivijo, potem ko mu je slednja ponudila priložnost igranja v clanski izbrani vrsti.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Paul Gascoigne je danes poznan kot eden tistih nogometašev, ki bi lahko dosegli veliko vec, ce jih v svoj objem ne bi zvabil svet alkohola in drog...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje