Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Ob prebiranju današnjega casopisa sem v športnem dnevniku prebral kolumno nekega drugorazrednega novinarja, ki navaja laži kot dejstva, saj je njegov domet bistveno bolj okrnjen, kot si predstavlja sam, njegova profesionalnost pa na nivoju gostilniških debat, ki je zapisana v lektorirani pol kolumni, za katero je verjetno potreboval še tri sodelavce, da jo je sestavil.
Joc Pececnik
11. marec 2008
 NATISNI
Uradno: Miloševic med Tatari
Jure Bohoric

Nekdanji golgeter številnih znanih evropskih klubov Savo Miloševic si bo znova nadel nogometne kopacke, potem ko je podpisal pogodbo z Rubinom iz Kazana.

Pred dnevi smo na naši spletni strani že porocali, da bo Savo Miloševic kariero skoraj zagotovo nadaljeval v Rusiji, sedaj pa je novica dobila tudi uradno potrditev. Že 34-letni napadalec, s katerim smo se pred kratkim pogovarjali tudi na naši spletni strani (intervju si lahko preberete tukaj), se je za sodelovanje dogovoril z Rubinom, s klubom iz Kazana pa je podpisal enoletno pogodbo. Miloševic je pri Rubinu postal že njegov petnajsti tujec, med njegovimi novimi soigralci pa so tudi nekdanji hrvaški reprezentant Stjepan Tomas, južnoafrican Sibaya McBeth, argentinski branilec Cristian Ansaldi, brazilski nogometaš Fernando Gabriel... Miloševic v Rusiji še ni igral, k nogometu pa se vraca po nekajmesecnem premoru. Lani poleti se je poslovil od Osasune, pred casom pa se je za sodelovanje že dogovoril s Torontom, a je nato vse skupaj padlo v vodi. Nekateri so ga že videli tudi pri Partizanu, a se k svojemu maticnemu klubu ni želel vrniti, da ne bi odžiral mesta mlajšim nogometašem. Sicer pa je Rubin pet dni pred zacetkom nove ruske sezone dobil najbolj izkušenega nogometaša v svojem moštvu, ki je v karieri igral tudi za Aston Villo, Zaragozo, Parmo, Espanyol in Celto iz Viga. Miloševic je poleg tega igralec z najvec nastopi za srbsko reprezentanco, saj je za slednjo, ko je nosila še imena Jugoslavija in nato Srbija in Crna gora, zbral kar 101 nastop.

 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Samuel Eto'o danes blesti v dresu španskega velikana Barcelone, toda njegova avantura se je na Iberskem polotoku zacela precej slabša. Ko je kot vseg...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje