Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Vem, da nisem vec najmlajši. Ce bi bil Brazilec, bi odpotoval v Južno Ameriko in se vrnil kot devetindvajsetletnik. Stvar bi bila rešena.
Zlatko Zahovic
29. januar 2008
 NATISNI
Samaras bo zabijal gole za Celtic
Jure Bohoric (foto: celticfc.net)

Celtic je podpisal pogodbo za tri leta in pol z Japoncem Kokijem Mizunom, od Manchester Cityja pa si je do konca sezone sposodil napadalca Georgiosa Samarasa. 

Aktualni škotski prvak Celtic je v svoje vrste zvabil dva nova nogometaša. Japonski reprezentant Koki Mizuno je bil doslej clan kluba JEF United, grški napadalec Georgios Samaras (na sliki desno) pa se na štadion Parkhead seli iz Manchester Cityja. "Zares sem navdušen! Prišel sem k najvecjemu klubu na Škotskem in veselim se zmag, ki so pred nami, ter lovorik, na katere ciljamo. Prišel sem pomagati na poti do zastavljenih ciljev. Celtic je seveda velik klub, ki želi osvojiti vse in tudi sam sem prišel sem s tem ciljem - osvojiti vse. Eden od razlogov, zakaj sem se odlocil za Celtic, je tudi ta, da si bom z rednim igranjem povecal možnosti za preboj v grško reprezentanco za nastop na Euru 2008. Tukaj sem, da bi pomagal Celticu in da bi Celtic pomagal meni," pravi Samaras, ki se je k Cityju preselil januarja 2006 iz Heerenveena. Za Manchester City je v ligi Premiership odigral 55 tekem in zabil osem golov, v tej sezoni pa v prvi enajsterici priložnost dobil le dvakrat. Grk je sicer že drugi napadalec po Rolandu Bianchiju, ki ga je Manchester City v tem prestopnem roku posodil drugam.

Japonec Mizuno je s Kelti podpisal pogodbo za naslednja tri leta in pol. "Upam, da bom lahko sledil stopinjam, ki jih je pri tem klubu pustil moj rojak Shunsuke Nakamura. Celtic je eden najvecjih klubov na svetu, zato sem seveda pocašcen, da sem lahko postal njegov clan. Veselim se igranja v Evropi, presrecen sem, pa ker bom lahko že kar takoj na zacetku igral za tako velik klub," je po prihodu v Glasgow povedal 22-letni vezist Mizuno.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje