Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ko bodo videli mojo osebno izkaznico, se bodo morebitni delodajalci takoj obrnili.
Borut Mavric
4. januar 2008
 NATISNI
Pregled prestopov: Evans znova posojen
Uredništvo

Urugvajec pri Reggini, Gledson se je vrnil k Hansi, iz Athletica v Hercules, Genk pripeljal izraelskega reprezentanta, Evans znova posojen Sunderlandu.

REGGINA: moštvo italijanskega prvoligaša se je okrepilo z nadarjenim urugvajskim napadalcem Christianom Stuanijem. 21-letnik je podpisal štiriletno pogodbo, koliko je Reggina odštela za dosedanjega nogometaša Danubia, pa ni znano.

HANSA ROSTOCK: brazilski obrambni nogometaš Gledson je po vsega nekaj mesecih zapustil moštvo Stuttgarta, za katerega v državnem prvenstvu ni odigral niti ene tekme, in se vrnil k svojemu nekdanjemu klubu. "Na treningih je vztrajno dajal vse od sebe, toda preprosto mu ni bilo usojeno, da bi se znašel pri nas," pravi športni direktor Stuttgarta Horst Heldt. Gledson je za Hanso igral že pred prestopom k aktualnemu nemškemu prvaku, podrobnosti tokratnega prestopa pa niso znane.

ATHLETIC BILBAO: španski prvoligaš iz Baskije je svojega nogometaša Iona Veleza, 22-letnega napadalca, do konca sezone posodil Herculesu, za katerega je nekoc igral tudi Milan Ostrec. Zanimivo je, da sta oba kluba prestop sklenila kar med medsebojno tekmo v španskem pokalu, ki jo je na San Mamesu dobil Athletic z 2:0 in napredoval v peti krog tekmovanja.

GENK: belgijski klub se je okrepil v napadu, in sicer je pogodbo podpisal Barak Itzhaki. Reprezentancni napadalec je bil doslej clan Beitarja iz Jeruzalema, po prestopu pa je povedal: "Navdušen sem, da je prestop koncno uspel. O Genku sem slišal marsikaj lepega s strani mojega reprezentancnega soigralca Elyaniva Barde. Ta klub se je sicer zame zanimal kar 18 mesecev in zadovoljen sem, da je vodstvo vztrajalo do konca in da mi je Beitar dovolil oditi."

ALMERIA: španski prvoligaš, ki se bo letos po vsej verjetnosti boril za obstanek v La Ligi (trenutno je na 15. mestu prvoligaške razpredelnice), je iz Brazilije pripeljal vsega 19-letnega branilca Guilhermeja. Slednji je bil doslej clan Vasca da Game, z Almerio pa je podpisal kar šestletno pogodbo.

ENERGIE COTTBUS: slovenski trener Bojan Prašnikar se je "znebil" dveh nogometašev. 31-letni vezist Marco Kuentzel je podpisal pogodbo z drugoligašem Augsburgom ("Veselim se avanture, ki je pred menoj, svojemu novemu klubu pa želim pomagati v boju za obstanek"), 35-letni napadalec Steffen Baumgart, ki bo v soboto praznoval rojstni dan, pa si še išce novega delodajalca in je z Energie Cottbusom predcasno prekinil pogodbo.

SUNDERLAND: Crne macke so še drugic v dveh sezonah v svoje vrste na posojo pripeljale Jonnyja Evansa. Nogometaš, ki je osumljen, da je na novoletni zabavi Manchester Uniteda posilil neko dekle, bo pod taktirko Roya Keana igral do konca sezone. 20-letni Evans, reprezentant Severne Irske, je za Sunderland v minuli sezoni odigral 18 tekem in mu pomagal na poti do lige Premiership.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje