Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 20 avgust 2019
Ni ga mocno udaril? Torej, ga je samo udaril, vendar ne mocno. Pocasi postanimo resni, saj je že skrajni cas.
Nenad Protega
4. junij 2010
 NATISNI
Köln nima denarja zanj
Zoran Milicev (foto: Getty Images)
Srbski reprezentant Zoran Tošic se zaveda, da nima prihodnosti pri Manchester Unitedu, tudi h Kölnu pa se skoraj zagotovo ne bo vrnil.

Zoran Tošic je še enkrat vec priznal, da bi rad ostal pri Kölnu, pri katerem je letos igral kot posojen s strani Manchester Uniteda, toda hkrati je izrazil dvom, da se bo takšen scenarij uresnicil. "Ujet sem med dvema ognjema. Ce sem povsem iskren, bi rad ostal tukaj, saj moja družina uživa v tem mestu, prav tako je všec tudi meni. V Kölnu sem se zares dobro znašel. Toda agent pravi, da Köln nima denarja, da bi odkupil mojo pogodbo. In ce bi se že dogovorili z Unitedom, bi me morali še vedno placevati. Kako pa bi me sploh lahko, ce nimajo niti denarja za odškodnino? Vem, da bom moral urediti svojo prihodnost - hitreje bo, bolje bo. Vesel bi bil, ce bi se to zgodilo še pred zacetkom SP, toda ocitno bom moral pogledati tudi kam drugam za boljšo financno ponudbo," je nemškim medijem zaupal nekdanji nogometaš beograjskega Partizana.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mohamed Kallon je nogometaš iz afriške države Sierra Leone, ki so mu pred leti mnogi napovedovali bogato kariero. Kako tudi ne, ko pa je brcal žogo z...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje