Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 julij 2020
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
2. junij 2010
 NATISNI
Altintop podaljšal z Bayernom
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Odlicni turški vezni nogometaš Hamit Altintop ostaja pri Bayernu. Pogodba z Bavarci bi mu sicer potekla letos, a jo je zdaj podaljšal, in sicer za eno leto.

Hamit Altintop
, ki je v letošnji sezoni znal, ko je bil le-ta seveda odsoten, vec kot dostojno zamenjati francoskega zvezdnika Francka Riberyja, bo clan Bayerna tudi v prihodnji sezoni. Nekdanji nogometaš Schalkeja, ki je v Bayern prestopil leta 2007, je v treh sezonah pri Bayernu odigral 49 prvenstvenih tekem in dosegel pet zadetkov. Da ni igral vec, so bile krive predvsem poškodbe. V letošnji sezoni je imel z njimi precej manj težav kot v preteklosti, zato je vec igral, predvsem pa bolje. Predvsem na levem krilu je kar nekajkrat dokazal, da ni zaman clan akutalnega prvaka Nemcije in finalista Lige prvakov v letošnji sezoni. In za Bayern bo brcal tudi v prihodnji sezoni. Altintop je namrec danes podaljšal svojo pogodbo z bavarskim velikanom, ki se mu je sicer iztekala. Zvestobo Bayernu je obljubil za dodatno leto. Pri Bayernu so v zadnjem casu pogodbi podajšali s še dvema nogometašema - mladim Diegom Contentom (do leta 2013) ter Franckom Riberyjem (do leta 2015), Michaelu Rensingu in Andreasu Görlitzu pa pokazali izhodna vrata.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Championship Manager je v zgodovino zapisana kot racunalniška igra, ki je vrsto let krajšala spanec mladim in starim širom sveta. Priljubljeni CM ...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje