Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
V Domžalah nisem imel motivacije, saj nisem mogel delati s trenerjem, ki mi je iz dneva v dan dajal vedeti, da mu zame ni mar.
Borut Semler
2. junij 2010
 NATISNI
Altintop podaljšal z Bayernom
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Odlicni turški vezni nogometaš Hamit Altintop ostaja pri Bayernu. Pogodba z Bavarci bi mu sicer potekla letos, a jo je zdaj podaljšal, in sicer za eno leto.

Hamit Altintop
, ki je v letošnji sezoni znal, ko je bil le-ta seveda odsoten, vec kot dostojno zamenjati francoskega zvezdnika Francka Riberyja, bo clan Bayerna tudi v prihodnji sezoni. Nekdanji nogometaš Schalkeja, ki je v Bayern prestopil leta 2007, je v treh sezonah pri Bayernu odigral 49 prvenstvenih tekem in dosegel pet zadetkov. Da ni igral vec, so bile krive predvsem poškodbe. V letošnji sezoni je imel z njimi precej manj težav kot v preteklosti, zato je vec igral, predvsem pa bolje. Predvsem na levem krilu je kar nekajkrat dokazal, da ni zaman clan akutalnega prvaka Nemcije in finalista Lige prvakov v letošnji sezoni. In za Bayern bo brcal tudi v prihodnji sezoni. Altintop je namrec danes podaljšal svojo pogodbo z bavarskim velikanom, ki se mu je sicer iztekala. Zvestobo Bayernu je obljubil za dodatno leto. Pri Bayernu so v zadnjem casu pogodbi podajšali s še dvema nogometašema - mladim Diegom Contentom (do leta 2013) ter Franckom Riberyjem (do leta 2015), Michaelu Rensingu in Andreasu Görlitzu pa pokazali izhodna vrata.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

David Icke je bil nekoc poznan kot nadarjen nogometni vratar. V casu kariere si je kruh služil z branjenjem pri Coventryju in Herefordu, toda nato...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje