Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Bili smo absolutno boljši nasprotnik v polju, priigrali smo si kar nekaj priložnosti, Koper pa nam je dal tri gole brez ene prave priložnosti.
Edin Osmanovic
2. junij 2010
 NATISNI
Altintop podaljšal z Bayernom
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Turški reprezentant Hamit Altintop je podaljšal pogodbo z munchenskim Bayernom, pri katerem bo predvidoma ostal do leta 2011.

Bayern iz Munchna je podaljšal pogodbo s 27-letnim turškim vezistom Hamitom Altintopom, ki je v letošnji sezoni odigral vidno vlogo ob uvrstitvi bavarskega velikana v finale Lige prvakov. Nekdanji nogometaš Schalkeja bi poleti Bavarsko lahko zapustil kot prost igralec, zato mu je Bayern ob zanimanju madridskega Atletica in londonskega Tottenhama ponudil enoletno podaljšanje zvestobe. Altintop je ob Francku Riberyju in mlademu Diegu Contentu že tretji clan zasedbe, ki je v zadnjih tednih podpisal novo pogodbo, klub pa sta medtem že zapustila vratar Michael Rensing in branilec Andreas Gorlitz.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pred svetovnim prvenstvom leta 2006 v Nemciji so teroristi zagrozili z napadi, do katerih pa nato k sreci ni prišlo, je pa prav s to državo povezana ...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje