Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
1. junij 2010
 NATISNI
Van Gaal je Hitler za Brazilce
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Nekdanji napadalec Barcelone in brazilske reprezentance Giovanni je razkril svoje bolece izkušnje z nekdanjim trenerjem Kataloncev Louisom Van Gaalom.

Trener Bayerna Louis Van Gaal slovi kot trener, ki se zvezdnikov ne loteva z rokavicami. Pri Barceloni se je zapletel v spor s tedanjim najboljšim nogometašem sveta Rivaldom, pri Bayernu pa je njegovo strogost na svoji koži izkusil tudi Italijan Luci Toni. Nekdanji napadalec Barcelone in soigralec Zlatka Zahovica pri Olympiacosu Giovanni je v pogovoru za špansko Marco razkril, da je Van Gaal pravi tiran za brazilske nogometaše. "Van Gaal je Hitler brazilskih nogometašev. Je aroganten, vzvišen in ima z nami ocitno težave. Moje življenje je bilo pod njegovim vodstvom grozljivo. Sovražil je vse Brazilce in vselej nam je govoril, da ne treniramo dovolj zavzeto. Mislim, da ima nekakšno travmo, a ne vem kakšno. Sam menim, da Van Gaal nima pojma o nogometu. Pri Barceloni smo ves cas ponavljali en in isti trening. Van Gaal je nor," je svoj gnev zlil danes 38-letni Giovanni. Giovanni je z Van Gaalom nazadnje sodeloval pred vec kot desetimi leti, a prezir do Nizozemca ga še vedno ni minil. Na vprašanje, ali je Van Gaalu privošcil poraz v finalu Lige prvakov, je Giovanni ustrelil kot iz topa. "Najbolj bi si želel, da bi Inter zmagal s 15:0 in da bi Lucio zabil pet zadetkov."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilec Manoel dos Santos Francisco, po svetu bolj poznan kot Garrincha, še dandanes v deželi nogometa velja za najvecjega velemojstra preigravan...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje