Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
1. junij 2010
 NATISNI
Džeko ostaja clan Wolfsburga
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Prvi zvezdnik nemškega Wolfsburga Edin Džeko bo navkljub zanimanju najbogatejših evropskih klubov še naprej branil barve nekdanjih nemških prvakov.

Wolfsburgu je po prihodu uglednega angleškega trenerja Stevna McClarna uspel še en velik met. Prvi zvezdnik moštva Edin Džeko bo namrec tudi v prihodnji sezoni ostal clan tega moštva, saj do roka, v katerem bi ga morebitni kupec lahko odkupil za vrtoglavih 40 milijonov evrov, Wolfsburg ni prejel nobene ponudbe. "Zanj nismo prejeli nobene ponudbe in veseli smo, da je casa negotovosti zdaj dokoncno konec. Edin je igralec najvišjega svetovnega razreda in zanj bi bilo zelo težko najti primerno zamenjavo," je povedal športni direktor nemških prvakov iz leta 2009 Dieter Hoeness. 24-letni reprezentant Bosne in Hercegovine je bil v letošnji sezoni z 22 zadetki najboljši strelec nemškega prvenstva, po izjemni sezoni pa naj bi se zanj resno zanimala cello bogata angleška velikana Chelsea in Manchester City.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji angleški reprezentant Robbie Fowler se lahko pohvali, da je 3. aprila leta 1999 dvignim ogromno prahu zaradi nacina, s katerim je slavil ...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje