Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Potrebno se je navaditi na to, kar pa ni lahko. Ampak bolje, da imajo ljudje Slavena Bilica za jebaca, kot pa za pedra. Meni so govorili marsikaj, a sem se navadil.
Miroslav Blaževic
1. junij 2010
 NATISNI
Bo Džeko ostal?
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Rok, do katerega je veljala odkupna klavzula 40 milijonov evrov, se je iztekel. Wolfsburg ponudb za najboljšega strelca Bundeslige Edina Džeka ni dobil.

Edin Džeko je imel v svoji pogodbi z Wolfsburgom zapisano klavzulo, ki mu je v primeru, da je nekdo zanj ponudil 40 milijonov evrov, dovoljevala nemudoma zaceti pogovore. Toda klavzula je veljala zgolj do ponedeljka. Zdaj je znova vse po starem - vse vajeti glede igralceve prihodnosti drži klub. Za Džeka na naslov Wolfsburga namrec ni prišla nobena ponudba, niti ponudba Manchester Cityja, ki pa v prihodnji sezoni tako ali tako ne bo igral v Ligi prvakov, kjer si Džeko pravzaprav najbolj želi igrati. Ker se ni oglasil nihce, so nekateri mediji že najavili, da bo reprezentancni napadalec Bosne in Hercegovine ostal pri Wolfsburgu, kar pa vseeno ni prevec verjetno. Klubov, ki se zanimajo za njegove usluge, je namrec še vedno precej, težavo predstavlja le njegova visoka cena. In ce je zdaj, ko je Džeko blestel že drugo sezono zapored in bil celo najboljši strelec nemške lige, ni želel placati nihce, verjetno tudi drugo leto ne bo nic drugace.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Gael Clichy je nadarjen francoski nogometaš, ki že od leta 2003 igra  za Arsenal. Kariero je zacel pri Cannesu, danes pa je lahko srecen, da ...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje