Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
28. maj 2010
 NATISNI
Robben: Van der Vaart želi v Bayern
Uredništvo (foto: Getty Images)
Zvezdnik Bayerna Arjen Robben trdi, da si njegov reprezentancni soigralec Rafael Van der Vaart mocno želi kariero nadaljevati v Munchnu.

Po Arjenu Robbnu bi se na munchensko Allianz Areno poleti lahko preselil še en nogometaš Reala iz Madrida. Rafael Van der Vaart je sicer v letošnji sezoni pri Realu igral precej vec kot pred letom dni, a k temu so v najvecji meri botrovale poškodbe brazilskega zvezdnika Kakaja. Njegov nekdanji soigralec Arjen Robben pravi, da se Van der Vaart mocno želi vrniti v Nemcijo, kjer bi najraje zaigral za Bayern. "Rafael mi je v casu, ko sva skupaj igrala pri Realu, povedal veliko lepega na racun Bayerna. Povedal mi je tudi, da bi bil za podpis pogodbe z Bayernom pripravljen v Munchen pripeljati s kolesom," je za casnik Kicker povedal Robben.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje