Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
V Moskvi tekma že poteka, saj so Rusi v casovni stiski, kar se tice nas.
Primož Gliha
26. maj 2010
 NATISNI
Gekas odslej za Frankfurt
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Grški reprezentancni napadalec Theofanis Gekas, najboljši strelec kvalifikacij za SP, je dobil nov klub. V novi sezoni bo igral za Eintracht iz Frankfurta.

Theofanis Gekas je na reprezentancni ravni že velikokrat dokazal, da gre za izjemnega napadalca. V klubskem nogometu 30-letnik ni tako uspešen, zato si tudi ne uspe izboriti pogodbe s kakšnim od velikih klubov. Od leta 2006 je njegova druga domovina Nemcija, kjer je doslej igral za Bochum, Leverkusen in Hertho BSC. Najboljši strelec Bundeslige v sezoni 2006/2007 se od nemške lige ne more lociti zato bo v njej igral tudi v prihodnji sezoni. Gekas, ki je kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Južni Afriki koncal kot najboljši strelec (dosegel je 10 zadetkov) se je namrec dogovoril z Eintrachtom iz Frankfurta, s katerim je podpisal dveletno pogodbo. Frankfurt je njegovemu zdaj že bivšemu klubu Bayerju iz Leverkusna placal približno milijon evrov odškodnine.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nizozemska velja za državo, kjer imajo ogromno težav z nasiljem navijacev. Ti se pretepajo tudi takrat, kadar ni tekem, zgodilo pa se je že, da so se...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje