Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Na zacetku sem celo mislil, da mi gre dobro, veliko sem eksperimentiral, rezal, dodajal, vse skupaj potem hotel skuhati, pa se je koncalo tako, da je skoraj zgorelo ne le naše stanovanje, ampak je skoraj razneslo blok. Od takrat ne grem vec za štedilnik.
Sebastjan Cimerotic
25. maj 2010
 NATISNI
Robben igralec leta v Nemciji
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Nizozemski zvezdnik Bayerna iz Munchna Arjen Robben je bil s strani igralcev izbran za najboljšega nogometaša nemškega prvenstva.

Arjen Robben je po fantasticni sezoni, v kateri je z Bayernom osvojil prvenstvo in pokal ter nastopil v finalu Lige prvakov, prejel laskavo priznanje s strani igralcev, ki so ga izbrali za najboljšega nogometaša sezone. V posebni anketi je Robben prejel kar 71.2 odstotka vseh glasov, med najboljše tri pa sta se zavihtela še Edin Džeko iz Wolfsburga s 6.7 odstotka ter Bastian Schweinsteiger, ki je prejel 5.4 odstotka glasov. Za najboljšega vratarja je bil izbran Manuel Neuer iz Schalkeja, trener leta pa je pricakovano postal Nizozemec Louis Van Gaal iz Bayerna.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Angleški pokal FA je najstarejše nogometno tekmovanje na svetu. Prvic so ga organizirali že davnega leta 1871, tudi danes pa je še vedno izredno p...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje