Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Naš trener Ivica Osim pravi, da si star toliko, kot razmišljaš. Nekateri so stari že pri dvajsetih letih, drugi spet niso.
Željko Milinovic
25. maj 2010
 NATISNI
Veh prevzel Hamburg
Anže Zajic

Nemški prvoligaš Hamburg je našel rešitev na trenerski klopi. Nanjo je sedel Armin Veh, ki je s klubom s severa Nemcije podpisal dveletno pogodbo.

Armin Veh je v letošnji sezoni vodil Wolfsburg, s katerim pa je v mesecu januarju prekinil sodelovanje. Odtlej je bil nekdanji trener Stuttgarta brezposeln. V ponedeljek zvecer pa je naposled le našel novo službo. Angažirali so ga namrec pri nemškem prvoligašu Hamburgu, ki se je pred casom razšel s trenerjem Brunom Labbadio, ki Hamburga ni uspel pripeljati do mesta, ki bi mu v prihodnji sezoni zagotavljalo igranje v Evropi. "Hamburg in Armin Veh sta sklenila dveletno sodelovanje, do 30. Junija 2012," so pri Hamburgu zapisali na svoji spletni strani. Hamburg, ki je sezono v Bundesligi koncal na koncnem sedmem mestu, je po odhodu Labbadie do konca letošnje sezone vodil Ricardo Moniz, ki se zdaj umika.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Si predstavljate, kakšen šok bi doživeli navijaci Domžal, ce bi njihov klub zgolj sezono po osvojitvi naslova prvaka izpadel iz elitnega razreda tekm...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje