Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Zadnjic sem se ga napil pred petimi leti. Sploh nisem vedel zase in morali so me odnesti domov. Od takrat pijem alkohol zelo zmerno.
Eduardo Da Silva
24. maj 2010
 NATISNI
Ballacka bo zamenjal Khedira
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Nemški selektor Joachim Low je namignil na to, da bo poškodovanega kapetana in prvega zvezdnika Michaela Ballacka zamenjal mladi Sami Khedira.

Nemškega selektorja Joachima Lowa v prihodnjih dneh cakata kar dve pomembni odlocitvi. Najprej se bo moral odlociti, kdo bo po poškodbi Michaela Ballacka v JAR nosil kapetanski trak, odlociti pa se bo moral tudi, kateri igralec bo zvezdnika Chelseaja zamenjal v kadru za nastop na svetovnem prvenstvu. Low je v pogovoru za casnik Bild posredno že odgovoril na obe vprašanji. "Lahko bi rekli, da je Sami Khedira prvi kandidat za mesto v moštvu. V Stuttgartu igra vidno vlogo, v zadnjih letih pa je tudi povsem dozorel kot igralec. Mislim, da bi bil povsem dostojna zamenjava za Ballacka," je povedal Low, in nakazal tudi na to, kdo bi lahko bil novi kapetan Elfa. "Od ostalih igralcev pricakujem, da bodo nase prevzeli odgovornost. Med takšne zagotovo sodita Bastian Schweinsteiger in Philipp Lahm, v ta razred pa sodita tudi Per Mertesacker in Miroslav Klose."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Življenje v Neaplju nikoli ni bilo lahko. Zgodovinsko mesto na jugu Italije, staro že vec kot 2.500 let, ki ima kar uradno nekaj manj kot milijon pre...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje