Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Ne smemo igrati bunker. Nikakor. Težko je braniti 0:0.
Rudi Zavrl
24. maj 2010
 NATISNI
Ballacka bo zamenjal Khedira
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Nemški selektor Joachim Low je namignil na to, da bo poškodovanega kapetana in prvega zvezdnika Michaela Ballacka zamenjal mladi Sami Khedira.

Nemškega selektorja Joachima Lowa v prihodnjih dneh cakata kar dve pomembni odlocitvi. Najprej se bo moral odlociti, kdo bo po poškodbi Michaela Ballacka v JAR nosil kapetanski trak, odlociti pa se bo moral tudi, kateri igralec bo zvezdnika Chelseaja zamenjal v kadru za nastop na svetovnem prvenstvu. Low je v pogovoru za casnik Bild posredno že odgovoril na obe vprašanji. "Lahko bi rekli, da je Sami Khedira prvi kandidat za mesto v moštvu. V Stuttgartu igra vidno vlogo, v zadnjih letih pa je tudi povsem dozorel kot igralec. Mislim, da bi bil povsem dostojna zamenjava za Ballacka," je povedal Low, in nakazal tudi na to, kdo bi lahko bil novi kapetan Elfa. "Od ostalih igralcev pricakujem, da bodo nase prevzeli odgovornost. Med takšne zagotovo sodita Bastian Schweinsteiger in Philipp Lahm, v ta razred pa sodita tudi Per Mertesacker in Miroslav Klose."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Udo Lattek velja za enega najboljših trenerjev Bayerna vseh casov, z njim pa je povezana tudi zanimiva anekdota, ki slovitemu strokovnjaku na obra...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje