Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ne smemo igrati bunker. Nikakor. Težko je braniti 0:0.
Rudi Zavrl
24. maj 2010
 NATISNI
Angleški selektorji hit Bundeslige
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Po Stevnu McClarnu se z odhodom v Nemcijo spogleduje še en nekdanji angleški selektor. Legendarnega Kevina Keegana vabijo v Hamburg.

Angleški trenerji so v nemškem nogometu prava redkost, a kaj lahko se zgodi, da bosta v prihodnji sezoni ob nemških zelenicah stala kar dva nekdanjega selektorja Anglije. Steve McClaren je že podpisal pogodbo z Wolfsburgom, po pisanju casnika Daily Mail pa naj bil resen kandidat za prihod v Nemcijo tudi legendarni Kevin Keegan, ki naj bi se vrnil v klub, pri katerem je pred 30 leti blestel kot igralec. Keegan je namrec med letoma 1977 in 1980 tri leta sila uspešno branil barve Hamburga in se s tem klubom celo pomeril v finalu pokala evropskih prvakov, njegov nekdanji klub pa ima za seboj sila skromno sezono, v kateri je ostal brez uvrstitve v Ligo prvakov. Zaradi neuspehov je vodstvo kluba že odstavilo trenerja Bruna Labbadio, prvi kandidat za prevzem dela pa je prav Keegan, ki je od izteka epizode pri Newcastle Unitedu brezposeln.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mohamed Kallon je nogometaš iz afriške države Sierra Leone, ki so mu pred leti mnogi napovedovali bogato kariero. Kako tudi ne, ko pa je brcal žogo z...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje