Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Zmagali so na 66 tekmah. Zanimivo je, da so zadeli prav na vsaki.
Brian Moore
23. maj 2010
 NATISNI
Zidane: Ribery se je odlocil pravilno
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Legendarni Zinedine Zidane se je mocno trudil Francka Riberyja pripeljati v madridski Real, a njegovo odlocitev, da ostane v Munchnu, spoštuje in odobrava.

Zinedine Zidane je predsedniku Reala iz Madrida Florentinu Perezu veckrat svetoval, naj razpre mošnjicek za nakup njegovega rojaka Francka Riberyja, ki bi bil po njegovem mnenju odlicna okrepitev za sloviti madridski klub. Kot vse kaže so bili nasveti zaman, saj je Ribery danes po vec mesecih govoric podpisal novo pogodbo z bavarskim velikanom. Zidane meni, da je njegov rojak storil pravo potezo. "Najpomembneje je to, kar je v njegovem srcu. Zaradi mene mu zagotovo ne bi bilo treba prestopiti v Real. Seveda bi bil zelo vesel, ce bi prišel v Madrid, a tudi pri Bayernu je lahko zelo zadovoljen. Franck je moj prijatelj in srcno si želim, da bi nekoc postal zares najboljši nogometaš sveta. V zadnjih petih letih je bil njegov napredek astronomski, seveda pa mu za to, da bi postal najboljši, ni treba prestopiti v Real. Osebno zelo spoštujem Bayern. To je eden najvecjih klubov na svetu, vsi igralci pa so tam deležni velikega spoštovanja," je za nemški Bild povedal Zidane.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji danski reprezentant in clan danske ekipe, ki je leta 1992 presenetljivo osvojila naslov evropskega prvaka, Lars Elstrup, je že pri trides...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje