Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Nisem ga še srecal, vendar pa ga bom vstavil v svoj naslednji film z Rambom in ga nekaj mesecev preganjal nekje v džungli.
Sylvester Stallone o Beckhamu
23. maj 2010
 NATISNI
Ribery se je odlocil za Bayern
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Francoski zvezdnik Franck Ribery je po vec mesecih takšnih in drugacnih govoric podaljšal pogodbo z nemškim velikanom Bayernom. Na Bavarskem bo ostal do leta 2015.

Milanski Inter je ob slavju v finalu Lige prvakov ostal brez trenerja Joseja Mourinha, poraženec finalne tekme Bayern pa bo uteho po porazu iskal v tem, da je francoski zvezdnik Franck Ribery navkljub zanimanju najvecjih evropskih klubov izkazal zvestobo bavarskemu velikanu. Ribery je posredno veckrat namignil na to, da bi se poleti lahko preselil v Španijo, kjer ga mediji že vec kot leto dni povezujejo s selitvijo v vrste madridskega Reala oziroma Barcelone. Riberyju bi se obstojeca pogodba z Bayernom iztekla prihodnje poletje, a danes so iz tabora bavarskega velikana sporocili za navijace sila veselo novico – Ribery ostaja!

Ribery je na dan finalne tekme segel v roke predsedniku Bayerna Karlu-Heinzu Rummeniggeju in podaljšal pogodbo do leta 2015. "Zelo smo veseli, ker smo podaljšali pogodbo z enim najboljših nogometašev sveta. To je tudi jasen znak o tem, da ima Bayern v prihodnosti velike nacrte," je novico potrdil Rummenigge. Ribery je veckrat izražal veliko naklonjenost obema španskima velikanoma, na koncu pa je sklenil, da se v Munchnu pocuti najbolje. "Moja družina je v Munchnu zelo zadovoljna, tudi Bayern pa je postal del te družine," je povedal Ribery, ki se je na Allianz Areno preselil leta 2007 iz Marseilla. Doslej je v majici tega kluba odigral 112 tekem in zabil 41 zadetkov, za njim pa ni najbolj uspešna sezona, saj se je poleg številnih poškodb zapletel tudi v seksualni škandal, ki je v Franciji dvignil veliko prahu.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V dobi, ko nogometaši mirne vesti lažno simulirajo prekrške in na ta nacin nasprotnika oškodujejo celo z izkljucitvijo oziroma s strelom iz bele t...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje