Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Jozic v hrvaško reprezentanco klice igralce, ki jih jaz še v trgovino po kruh ne bi poslal.
Miroslav Blaževic
23. maj 2010
 NATISNI
Ribery se je odlocil za Bayern
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Francoski zvezdnik Franck Ribery je po vec mesecih takšnih in drugacnih govoric podaljšal pogodbo z nemškim velikanom Bayernom. Na Bavarskem bo ostal do leta 2015.

Milanski Inter je ob slavju v finalu Lige prvakov ostal brez trenerja Joseja Mourinha, poraženec finalne tekme Bayern pa bo uteho po porazu iskal v tem, da je francoski zvezdnik Franck Ribery navkljub zanimanju najvecjih evropskih klubov izkazal zvestobo bavarskemu velikanu. Ribery je posredno veckrat namignil na to, da bi se poleti lahko preselil v Španijo, kjer ga mediji že vec kot leto dni povezujejo s selitvijo v vrste madridskega Reala oziroma Barcelone. Riberyju bi se obstojeca pogodba z Bayernom iztekla prihodnje poletje, a danes so iz tabora bavarskega velikana sporocili za navijace sila veselo novico – Ribery ostaja!

Ribery je na dan finalne tekme segel v roke predsedniku Bayerna Karlu-Heinzu Rummeniggeju in podaljšal pogodbo do leta 2015. "Zelo smo veseli, ker smo podaljšali pogodbo z enim najboljših nogometašev sveta. To je tudi jasen znak o tem, da ima Bayern v prihodnosti velike nacrte," je novico potrdil Rummenigge. Ribery je veckrat izražal veliko naklonjenost obema španskima velikanoma, na koncu pa je sklenil, da se v Munchnu pocuti najbolje. "Moja družina je v Munchnu zelo zadovoljna, tudi Bayern pa je postal del te družine," je povedal Ribery, ki se je na Allianz Areno preselil leta 2007 iz Marseilla. Doslej je v majici tega kluba odigral 112 tekem in zabil 41 zadetkov, za njim pa ni najbolj uspešna sezona, saj se je poleg številnih poškodb zapletel tudi v seksualni škandal, ki je v Franciji dvignil veliko prahu.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Cliff Bastin bi bil za vse vecne case zapisan v zgodovino Arsenala, ce slednji ob koncu dvajsetega stoletja v svoje vrste ne bi pripeljal Thierryja H...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje