Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Naš trener Ivica Osim pravi, da si star toliko, kot razmišljaš. Nekateri so stari že pri dvajsetih letih, drugi spet niso.
Željko Milinovic
21. maj 2010
 NATISNI
Hamann bo igral in treniral
Damjan Tratnik
Dietmar Hamann se je vrnil v Anglijo, kjer bo v naslednji sezoni igral za tretjeligaški klub MK Dons, hkrati pa bo tudi pomocnik glavnega trenerja.

Angleški tretjeligaški klub Milton Keynes Dons (skrajšano MK Dons) je za enega od pomocnikov svojega trenerja Karla Robinsona imenoval legendarnega nemškega nogometaša Dietmarja Hamanna, ki pa svojih novih varovancev ne bo samo nadzoroval na treningih, pac pa jim pomagal tudi na igrišcu. Prevzel je namrec dvojno vlogo pomocnika trenerja in nogometaša. "Lani sem na mizi imel nekaj ponudb, toda cas ni bil pravi. Zdaj sem prevzel klub, pri katerem vlada pravi profesionalizem. Prav tako gre za klub, ki hoce višje in se prebiti v drugo ligo," pravi 36-letnik, ki je bil od lanskega julija dalje, ko je zapustil Manchester City, brez kluba. "MK Dons mi je v hipu postal zanimiv, ker bom lahko igral še eno leto, hkrati pa se tudi ucil v vlogi trenerja. Vesel sem, da smo se dogovorili," je še dodal nogometaš, ki je v svoji bogati karieri odigral 62 tekem za reprezentanco Nemcije, bil pa je tudi na placilnih seznamih Bayerna, Newcastle Uniteda, Liverpoola in Boltona.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred casom smo na Nogomanii porocali o neverjetnem dosežku ciprskega napadalca Panagiotisa Pontikosa, ki je na tekmi tretje ciprske lige med Olymp...

Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje