Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrat in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Branko Oblak
21. maj 2010
 NATISNI
Gekas podpisal za Eintracht
Anže Zajic (foto: Getty Images)
V dresu nemškega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta bo v naslednji sezoni igral Theofanis Gekas. Grk je z novim klubom podpisal za dve leti.

Grški reprezentancni napadalec Theofanis Gekas je pricakovano zamenjal okolje, potem ko je postalo jasno, da pri Bayerju iz Leverkusna nima prave prihodnosti. 29-letnik, ki je v drugem delu letošnje sezone kot posojen igral za Hertho in za klub iz Berlina na 17 tekmah zabil 6 golov, se je za sodelovanje dogovoril z Eintrachtom. Frankfurtcani so zanj placali okrogel milijon evrov, Gekas pa je podpisal dvoletno pogodbo. Pri Eintrachtu seveda upajo, da bo Gekas v njihovem dresu ponovil predstave iz casov, ko je igral za Bochum. Tedaj je v sezoni 2006/07 na 32 tekmah zabil kar 20 golov, kar mu je prineslo prestop v Bayer. Pri slednjem je zbral 50 nastopov in 13 golov, kot posojen pa je poleg Herthe igral še za Portsmouth. "Vesel sem, da smo lahko uresnicili željo našega trenerja in mu pripeljali napadalca, ki s seboj prinaša številne izkušnje," je prestop pokomentiral predsednik Eintrachta Heribert Bruchhagen.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji danski reprezentant in clan danske ekipe, ki je leta 1992 presenetljivo osvojila naslov evropskega prvaka, Lars Elstrup, je že pri trides...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje