Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Španci bi z boljšo igro lahko dosegli bistveno vec.
Bojan Prašnikar
21. maj 2010
 NATISNI
Gekas podpisal za Eintracht
Anže Zajic (foto: Getty Images)
V dresu nemškega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta bo v naslednji sezoni igral Theofanis Gekas. Grk je z novim klubom podpisal za dve leti.

Grški reprezentancni napadalec Theofanis Gekas je pricakovano zamenjal okolje, potem ko je postalo jasno, da pri Bayerju iz Leverkusna nima prave prihodnosti. 29-letnik, ki je v drugem delu letošnje sezone kot posojen igral za Hertho in za klub iz Berlina na 17 tekmah zabil 6 golov, se je za sodelovanje dogovoril z Eintrachtom. Frankfurtcani so zanj placali okrogel milijon evrov, Gekas pa je podpisal dvoletno pogodbo. Pri Eintrachtu seveda upajo, da bo Gekas v njihovem dresu ponovil predstave iz casov, ko je igral za Bochum. Tedaj je v sezoni 2006/07 na 32 tekmah zabil kar 20 golov, kar mu je prineslo prestop v Bayer. Pri slednjem je zbral 50 nastopov in 13 golov, kot posojen pa je poleg Herthe igral še za Portsmouth. "Vesel sem, da smo lahko uresnicili željo našega trenerja in mu pripeljali napadalca, ki s seboj prinaša številne izkušnje," je prestop pokomentiral predsednik Eintrachta Heribert Bruchhagen.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Juan Garchitorena je leta 1915 postal prvi argentinski nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v dresu španskega velikana Barcelone. Ceprav je prišel iz J...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje