Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Ne bom ostal devicnik do poroke. Nisem Kaka.
Alexandre Pato
21. maj 2010
 NATISNI
Bild poroca: Ribery bo ostal!
Miran Zore (foto: Getty Images)
Franck Ribery ne bo zapustil Bayerna. Bild poroca, da se je francoski reprezentant s klubom iz Münchna dogovoril za podaljšanje pogodbe.

Dolgo, vec mesecev se je vlekla negotovost glede prihodnosti francoskega reprezentanta Francka Riberyja, ki se že dolgo spogleduje z Realom iz Madrida, Barcelono, Chelseajem in Manchester Unitedom. Odšel naj bi letos poleti, eno leto pred iztekom pogodbe. To se ocitno ne bo zgodilo. Bild namrec poroca, da se je Ribery z Bayernom dogovoril za podaljšanje pogodbe, in sicer naj bi na Allianz Areni ostal naslednjih pet let. Njegova nova pogodba naj bi veljala do leta 2015, v veljavo pa naj bi stopila s prvim julijem letos. Ribery bo postal najbolje placani nogometaš v zgodovini Bayerna, njegova letna placa naj bi se povzpela na znesek deset milijonov evrov letno (bruto). Ribery, ki se te dni že pripravlja s francosko reprezentanco za svetovno prvenstvo, naj bi novo pogodbo podpisal že v soboto, ko bo prispel v Madrid, kjer zaradi prepovedi Evropske nogometne zveze (UEFA) ne bo smel igrati.
 
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je bil danes 41-letni Abel Balbo še aktiven nogometaš, je najbolj slovel po svojem izrednem obcutku za gol. Predvsem ko je igral v Italiji...

Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje