Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
Na zacetku sem celo mislil, da mi gre dobro, veliko sem eksperimentiral, rezal, dodajal, vse skupaj potem hotel skuhati, pa se je koncalo tako, da je skoraj zgorelo ne le naše stanovanje, ampak je skoraj razneslo blok. Od takrat ne grem vec za štedilnik.
Sebastjan Cimerotic
18. maj 2010
 NATISNI
Robben: Pri Realu je bilo smešno
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Arjenu Robbnu se ne kolca po casih iz madridskega Reala, hkrati pa pravi, da je moral kraljevi klub zapustiti zgolj, ker so Španci želeli zaslužiti.

Nizozemski nogometaš Arjen Robben se bo v soboto vrnil na štadion Santiago Bernabeu, na katerem si je kruh služil, preden je prestopil v Bayern. Z Bavarci bo proti Interju poskušal osvojiti Ligo prvakov, torej je cilju vsakega nogometaša že v prvi sezoni pri Bayernu prišel bližje, kot v vsem svojem casu pri Realu iz Madrida. Nasploh nekdanjega asa Chelseaja na kraljevi klub ne vežejo najlepši spomini. "Ko sem odhajal, je bilo pri Realu naravnost smešno.
 Vse, kar so mi dejali, je bilo, da me morajo prodati, ker potrebujejo denar. O nogometnem vidiku in nogometnih kvalitetah nihce ni govoril. Odgovorne je zanimal le denar. Poleg tega so vir zaslužka videli zgolj v meni in Wesleyju Sneijderju, saj so morali zakrpati luknjo, ki je nastala z dragimi nakupi. Zato sva pac morala stran,"
se je avanture v španski prestolnici spomnil 26-letni otrok Groningena, ki se je za konec še enkrat vec dotaknil Wesleyja Sneijderja, ki se mu je z Interjem prav tako uspelo prebiti v finale LP: "Sva zelo dobra prijatelja in redno se slišiva - pogovarjala sva se pred dnevi. Zelo sem vesel zanj, da mu gre dobro v Milanu, seveda pa upam, da se ne bo veselil trojcka, saj si ga želim sam."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Italijanom vsi pripisujejo zasluge za nepriljubljeni catenaccio, a zgodovina kaže, da najbolj cvrste obrambe ne prihajajo z Apeninskega polotoka. ...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje