Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Želel sem imeti satelitsko televizijo in internet. Tukaj stvari še zdalec niso tako preproste kot v Franciji. Ne moreš iti v trgovino in pricakovati, da bo naslednji dan vse inštalirano. Na koncu sem moral gledati DVD-je v anglešcini.
Florent Malouda
16. maj 2010
 NATISNI
Nürnberg ostaja v Bundesligi
Miran Zore (foto: Getty Images)
Nic ne bo z Goranom Šukalom v prvi nemški ligi. Njegov Augsburg na povratni tekmi kvalifikacij za vstop v prvo ligo ni uspel streti Nürnberga.

Danes sta Nürnberg, ki je v letošnji sezoni igral v prvi nemški ligi in Augsburg, drugoligaš, igrala povratno tekmo dodatnih kvalifikacij za vstop oziroma za obstanek v prvi nemški ligi. Nürnberg, za katerega igra tudi nesojeni slovenski reprezentant Dominic Maroh, je dobil prvo tekmo z rezultatom 1:0, nic drugace ni bilo niti na povratni tekmi, ki pa se je koncala z rezultatom 2:0. Augsburg, ki je sezono v drugi ligi sklenil na tretjem mestu, tako ne bo videl prve lige, smola pa je nogometašem Augsburga hrbet danes obrnila že v 56. minuti, ko je bil izkljucen njihov Ibrahima Traore.

Goran Šukalo, ki se je šele pred kratkim vrnil po poškodbi, na prvi tekmi ni igral, nic drugace pa ni bilo niti danes. Pri Nürnbergu je Maroh odigral celo tekmo.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje