Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Danes bi moral biti Oblak na eni klopi, Zahovic na drugi, Katanec na tretji ... Potem bi bila ta liga gotovo mocnejša. Toda kdo te bo pa placal, ce nihce nima denarja. Gliha mi je rekel, da so mu v Gorici sprva ponudili 1.500 evrov. Kdo bo šel za 1.500 evrov trenirati?
Brane Oblak
16. maj 2010
 NATISNI
Petric namesto Džeka?
Miran Zore (foto: Getty Images)
Hrvaški reprezentancni napadalec Mladen Petric bo poleti morda zapustil Hamburg. Nemški mediji ga povezujejo s prestopom v Wolfsburg.

Nemški mediji se že vec mesecev ukvarjajo z napadalcem Wolfsburga Edinom Džekom, ki je letošnjo sezono zakljucil kot najboljši strelec Bundeslige. Džeko je bil blizu odhodu že lani poleti, vendar se je tedaj odlocil ostati. Letos temu skorajda zagotovo ne bo tako, zato pri Wolfsburgu, pri katerem so se pred dnevi okrepili z novim trenerjem Steveom McClarenom, že razmišljajo o novem napadalcu. V oci jim je padel predvsem hrvaški napadalec Mladen Petric, trdijo pri NDR. Nogometaš Hamburga je sicer želja tudi številnih klubov iz Italije in Anglije, vendar naj bi bil prav Wolfsburg tisti, ki je zanj pripravljen iti celo tako dalec, da bi Hamburgu placal devet milijonov evrov odškodnine. Pri celotni zadevi pa ni zgolj Petric tisti, od katerega je odvisen prestop. Prste ima namrec vmes tudi Paolo Guerrero, ki še vedno ni podaljšal svoje pogodbe. Ce napadalec iz Peruja tega ne bo storil, se zna zgoditi, da bo Petric ostal na Nordbank Areni, v nasprotnem primeru pa bi si vodstvo kluba lahko privošcilo njegovo prodajo.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Priznani angleški casnik The Times je sestavil zanimivo listo petdesetih nogometašev - toda ne najboljših, pac pa najslabših, ki so kdaj koli zaigral...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje