Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Tole žogo sem že videl tamle v rašljah.
Gregor Gajšek
14. maj 2010
 NATISNI
Nürnberg z minimalno prednostjo
Uredništvo (foto: Getty Images)
Nogometašem Nürnberga se nasmiha obstanek v elitni Bundesligi, potem ko so v prvi tekmi dodatnih kvalifikacij z 1:0 premagali Augsburg.

V Nemciji je bila odigrana prva tekma dodatnih kvalifikacij za obstanek v elitni Bundesligi, prvoligaš Nürnberg pa si je pred povratnimi devetdesetimi minutami priigral zgolj minimalno prednost pred drugoligašem Augsburgom. Tekma se je namrec koncala z 1:0, edini zadetek pa je padel v 84. minuti, ko je Marcel Risse pred gol poslal predložek, tam pa je bil z glavo na pravem mestu Christian Eigler in premagal vratarja gostujoce ekipe. Gostitelji so sicer v 67. minuti zapravili tudi enajstmetrovko, ki jo je Simoan Jentzsch ubranil Albertu Bunjakuju. Medtem ko je za Nürnberg celo tekmo odigral nesojeni slovenski reprezentant Dominic Maroh, Gorana Šukala tokrat ni bilo niti na klopi Augsburga. Kluba bosta povratno tekmo odigrala v soboto.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje