Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
13. maj 2010
 NATISNI
Rangnick podaljšal s Hoffenheimom
Miran Zore (foto: Getty Images)
Pri Hoffenheimu še naprej zaupajo svojemu trenerju Ralfu Rangnicku, ki je svojo pogodbo podaljšal še za eno leto in tako ostaja do leta 2012.

Milijarder Dietmar Hopp, lastnik Hoffenheima, je koncno le dosegel dogovor s trenerjem Ralfom Rangnickom. Slednji je trener Hoffenheima že vse od leta 2006 in delo mu gre zelo dobro od rok, klub je pripeljal iz tretje nemške lige v prvo, v kateri bo Hoffenheim igral tudi v prihodnji sezoni. "Po dolgem pogovoru z Dietmarjem Hoppom sem se odlocil ostati, ker bi rad nadaljeval projekt, ki sem ga zacel leta 2006," je dejal Rangnick, ki je "preživel" le 11. mesto, ki ga je v letošnji sezoni v Bundesligi osvojil Hoffenheim. Na klopi Hoffenheima bo tako preživel še dodatno leto, sedanjo pogodbo je podaljšal do leta 2012.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Cliff Bastin bi bil za vse vecne case zapisan v zgodovino Arsenala, ce slednji ob koncu dvajsetega stoletja v svoje vrste ne bi pripeljal Thierryja H...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje