Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
13. maj 2010
 NATISNI
Olic želi igrati z Vidicem
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Hrvaški reprezentancni napadalec Ivica Olic je vodstvo Bayerna iz Munchna pozval, naj v poletnem prestopnem roku v klub pripelje Nemanjo Vidica.

Bayernov junak v letošnji sezoni Lige prvakov Ivica Olic si mocno želi, da bi v prihodnji sezoni združil moci z odlicnim srbskim branilcem Manchester Uniteda Nemanjo Vidicem. Olic, ki se je z Vidicem letos pomeril v cetrtfinalu Lige prvakov, je vodstvu Bayerna svetoval, naj poleti skuša Srba pripeljati v Munchen. "Ko sem slišal, da obstaja možnost za njegov prihod v Munchen, sem mu svetoval naj se odloci za selitev k Bayernu in v drugo državo. Vidic je moj dober prijatelj, obenem pa je tudi eden najboljših branilcev na svetu. Ce se bo ponudila priložnost za njegov prihod, bi jo Bayern vsekakor moral izkoristiti. Nemanji vselej govorim, da je v Munchnu življenje cudovito in da bi bil tukaj zelo zadovoljen," je povedal Olic.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nastop na svetovnem prvenstvu je v zgodovini že kar nekajkrat postal "družinska zadeva". Do leta 2006 se je namrec kar 18-krat zgodilo, da sta na ...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje