Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Tudi ce me Marcello Lippi pošlje domov bi se priklenil na avtobus z verigo. Morali bo poklicati policijo, da me odvlece stran.
Gennaro Gattuso
13. maj 2010
 NATISNI
Olic želi igrati z Vidicem
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Hrvaški reprezentancni napadalec Ivica Olic je vodstvo Bayerna iz Munchna pozval, naj v poletnem prestopnem roku v klub pripelje Nemanjo Vidica.

Bayernov junak v letošnji sezoni Lige prvakov Ivica Olic si mocno želi, da bi v prihodnji sezoni združil moci z odlicnim srbskim branilcem Manchester Uniteda Nemanjo Vidicem. Olic, ki se je z Vidicem letos pomeril v cetrtfinalu Lige prvakov, je vodstvu Bayerna svetoval, naj poleti skuša Srba pripeljati v Munchen. "Ko sem slišal, da obstaja možnost za njegov prihod v Munchen, sem mu svetoval naj se odloci za selitev k Bayernu in v drugo državo. Vidic je moj dober prijatelj, obenem pa je tudi eden najboljših branilcev na svetu. Ce se bo ponudila priložnost za njegov prihod, bi jo Bayern vsekakor moral izkoristiti. Nemanji vselej govorim, da je v Munchnu življenje cudovito in da bi bil tukaj zelo zadovoljen," je povedal Olic.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce menite, da je AC Milanov niz 58-ih ligaških tekem brez poraza najdaljši na svetu, se pošteno motite. Že res, da je Rossonerom podvig uspel v mocni...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje